Τα short cuts είναι και πάλι στο επίκεντρο των hair trends. Συγκεντρώσαμε για σένα τα 5 top στιλ που μπορείς να δοκιμάσεις αν έχεις ήδη τολμήσει αυτό το κούρεμα.

Μακριές αφέλειες

Image: refinery29.com
Image: refinery29.com

Οι curtain bangs είναι το number 1 hair trend που ακολουθείται από πολλές celebrities. Αν έχεις ήδη ένα κοντό κούρεμα τότε μπορείς να το εμπλουτίσεις με αυτές τις μακριές αφέλειες και να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό look που θα αναδείξει το πρόσωπό σου.

Μαλλιά στο πλάι

Image: byrdie.co.uk
Image: byrdie.co.uk

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι κατάλληλο για να προσδώσει κάποιο όγκο στα κοντά μαλλιά. Προσπάθησε να κάνεις μια χωρίστρα στο πλάι και φέρε τα μαλλιά από τη μία πλευρά. Στην περίπτωση αυτή μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα προϊόν για όγκο.

Πλεξίδα στο πλάι

Image: vulture.com
Image: vulture.com

Το χτένισμα με πλεξίδα είναι ένα girly στιλ που θα έπρεπε κάθε κορίτσι με κοντά μαλλιά να δοκιμάσει. Τοποθέτησε και πάλι τα μαλλιά στο πλάι και κάνε μια χαλαρή πλεξίδα. Για περισσότερο όγκο “άνοιξε” την πλεξίδα ώστε να φαίνεται πιο πυκνή.

Updo με όγκο

Image: gioia.it
Image: gioia.it

Αν έχεις κοντά μαλλιά που μπορούν να μαζευτούν σε κότσο, τότε μπορείς να επιλέξεις αυτό το χτένισμα. Δώσε βάση στον όγκο των μαλλιών μπροστά και προσπάθησε να «ξύσεις» τα μαλλιά σε συγκεκριμένα σημεία.

Crown πλεξίδα

Image: behairstyles.com
Image: behairstyles.com

Η πλεξίδα crown είναι ένα στιλ χτενίσματος που μοιάζει με κορώνα. Δίνει όγκο στα μαλλιά και δημιουργεί ένα πολύ αριστοκρατικό look!

Δες ακόμη: 5 βήματα για τέλειο skincare πριν τον ύπνο.

featured image: get-the-look.ca