Όποιος έχει κατοικίδιο θα καταλάβει. Θα καταλάβει πόση αγάπη έχει να δώσει σε μια καρδιά που δε χτυπάει στο δικό του σώμα και πόση αγάπη θα πάρει πίσω. Γιατί είναι σαν παιδιά του. Είναι τα παιδιά του.

Κι όπως θα έπαιρνες ένα καινούργιο αυτοκινητάκι στο αγοράκι σου, έτσι και στον σκύλο σου θέλεις να πάρεις ένα σωρό παιχνίδια.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις 5  gadgets για το κατοικίδιό σου που παρουσιάστηκαν στο Consumer Electronics Show στις ΗΠΑ για πρώτη φορά.

1. Poof
 poof

€Αν νιώθεις ότι το παιδί σου είναι τεμπέλης πάρε του ένα Poof (40€-50€). Σε κρατάει ενήμερο για την άσκηση του σκύλου σου και έρχεται σε δυο μορφές. Η πρώτη είναι το pea, το οποίο λειτουργεί με μπαταρία και η δεύτερη, το bean, το οποίο λειτουργεί με φορτιστή πρίζας. Και τα δύο όμως, μετρούν τις θερμίδες του σκύλου σου, τον ύπνο του και τις δραστηριότητές του.

2. Litter Robot

litter-robot

Μπορεί να αγαπάς υπεραγαπάς την γάτα σου αλλά να μην νιώθεις το ίδιο για την άμμο της. Γι’ αυτό και υπάρχει το Litter Robot (€449), μια αμμουδιά που καθαρίζεται μόνη της και φυλάσσεται μέσα σε ένα συρτάρι. Όταν αυτό γεμίσει σε ειδοποιεί.

3. Kyon

kyon

Το Kyon (€249) είναι ένας ανιχνευτής για το που βρίσκεται το κατοικίδιό σου, ο οποίος καταλαβαίνει όλα όσα ο σκύλος σου νιώθει. Για παράδειγμα, μπορεί να καταλάβει ότι κάτι απασχολεί τον σκύλο σου όταν δει πως οι δραστηριότητές του μειώνονται.

4. Catspad

catspad

Το Catspad (€199) ταΐζει την γάτα σου συνέχεια. Είναι μια μεγάλη συσκευή που προσαρμόζεται στην ρουτίνα και τις διατροφικές συνήθειες της γάτας σου. Μαζί με αυτό, γεμίζει συνέχεια και το δοχείο με το νερό της.

5. Link AKC

link-akc

Το Link AKC (€149) είναι ακόμα μια φορητή συσκευή ανίχνευσης σκύλων. Παρακολουθεί τις δραστηριότητές του και τον κρατάει σε καλή φυσική κατάσταση.