Για τους περισσότερους από εμάς η δουλειά μας καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας. Κάποιες φορές μάλιστα αισθανόμαστε τέτοια σωματική ή ψυχική κούραση που αναρωτιόμαστε τι φταίει. Είναι το περιβάλλον, οι συνάδελφοι, το αντικείμενο της εργασίας; Μήπως δεν ταιριάζουμε εμείς σε αυτήν; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλα τα επαγγέλματα για όλους.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι το ζώδιο σου ίσως να επηρεάζει την εργασία σου;

Το βασικό είναι η δουλειά στην οποία είμαστε να μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είναι η σωστή για εμάς. Να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες μας στο έπακρον. Μπορεί όμως απλά το αντικείμενο που έχεις επιλέξει να εργαστείς να μην συμβαδίζει με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Οπότε θα ήταν προτιμότερο να γνωρίζεις από πριν ποια επαγγέλματα σου ταιριάζουν, με βάση το ζώδιό σου.

Ο Υδροχόος λοιπόν θεωρείται αρκετά οραματιστής. Θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, να τον κάνεις καλύτερο μέσα από τις ιδέες σου. Στόχος σου είναι η πρόοδος, ανεξαρτήτως κόστους. Απολαμβάνεις να είναι μέρος ενός project και δεν κρύβεις τον ενθουσιασμό σου. Το μόνο αρνητικό είναι ίσως πως πολλές φορές γίνεσαι αρκετά ανταγωνιστικός.

Ας δούμε λοιπόν σε ποια επαγγέλματα θα ταίριαζες

Ηθοποιός

Λόγω της απρόβλεπτης φύσης αλλά και της φυσικής περιέργειάς σου, ο ηθοποιός είναι το τέλειο επάγγελμα για να χρησιμοποιήσεις τον αυτοσχεδιασμό και την έμπνευσή σου.

Σκηνοθέτης

Όπως θα γινόσουν ένας εξαιρετικός ηθοποιός έτσι θα γινόσουν και ένας τέλειος σκηνοθέτης. Έχεις πολύ καλή αισθητική και σου αρέσει να γράφεις, να φωτογραφίζεις, να “παίζεις” με την εικόνα.

Αστρολόγος

Η νοημοσύνη και η οξυμένη διαίσθηση σου βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση της αστρολογίας. Οι συνεχείς εξελίξεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο χωρίς να βαρεθείς ούτε λεπτό.

Προγραμματιστής / Data Analyst

Δύο επαγγέλματα που απαιτούν κριτική σκέψη αλλά και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Ικανότητες που σίγουρα διαθέτεις ως Υδροχόος. Ταυτόχρονα είναι επαγγέλματα που μπορείς να εργαστείς απομακρυσμένα και να έχεις και την ανεξαρτησία που χρειάζεσαι.

Δάσκαλος

Αγάπη για μάθηση και ταυτόχρονα μοιράσματος αυτής της γνώσης. Ο δάσκαλος ή καθηγητής ή οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μεταλαμπάδευση γνώσεων σε ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας, είναι σίγουρα επαγγέλματα στα οποία μπορείς να διαπρέψεις.

featured photo: Unsplash.com/@thisisengineering