Μέρη με μία artistic πινελιά που σε εμπνέουν και εμπνέουν να δουλέψεις για την σχολή ή τη δουλειά σου. Χώροι που σε βοηθήσουν να ξεφύγεις λίγο από την μονοτονία του να δουλέψεις άλλη μια φορά από το σπίτι, θα αφουγκραστείς ήχους και εικόνες της πόλης και ενδεχομένως θα γνωρίσεις κόσμο.

Υπάρχει, λοιπόν, τίποτα πιο αποδοτικό από αυτό; Η απάντηση είναι φυσικά, όχι! Για αυτό και εμείς επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε 5 υπέροχα café στην Αθήνα που προσφέρονται για εργασία και έμπνευση.  Πριν ξεκινήσεις να τα διαβάζεις, ρίξε και μία ματιά στα αντίστοιχα café της Θεσσαλονίκης.

Κιμωλία art café (Πλάκα)

Πέντε ιδιαίτερα café της Αθήνας που μπορείς να δουλέψεις δημιουργικά!
facebook page

Στην κυριολεξία μία ανάσα από το πολυσύχναστο κέντρο της Αθήνας με τους εμπορικούς δρόμους και τη βαβούρα, η Κιμωλία είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα καφέ στην Πλάκα και ιδανικό για δουλειά και επαγγελματικά ραντεβού. Εκπέμπει μία ηρεμία και μία καλλιτεχνική αίσθηση που δύσκολα διακρίνεις στο κέντρο της πρωτεύουσας, σήμερα.

The Underdog (Θησείο)

underdog
TheUnderdog.gr

Ένας από τους πιο ιδανικούς προορισμούς για τους workaholic τύπους όπως είσαι εσύ, είναι το The Underdog στην οδό Ηρακλείδων στο Θησείο. Με αισθητική που σε παραπέμπει στη βιομηχανική περίοδο και μεγάλα ξύλινα τραπέζια που ενδείκνυνται για εργασία, μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα και να σε κάνει ακόμη πιο αποδοτικό/ή.

Mantzarou 3 (Κολωνάκι)

Νομίζω δε χρειάζονται πολλές συστάσεις για αυτό το καφέ. Βρίσκεται όπως καταλαβαίνεις ή ήδη ξέρεις, στην οδό Μάντζαρου στο Κολωνάκι και στεγάζεται σε ένα εξαιρετικής αισθητικής νεοκλασικό κτίριο. Είναι επάξια ένα από τα work spot της Αθήνας.

Tsig
Tsig

Ντεμοντέ (Κολωνάκι)

Αν είσαι μία ρομαντική ψυχή που αναζητά την οικειότητα και τη ζεστασιά του χώρου, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Ντεμοντέ καφέ στο Κολωνάκι. Νιώθεις πως είσαι στο πατρικό σου σπίτι ενώ το τσάι και τα μπισκότα βουτύρου που μπορείς να βρεις εκεί, σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές πολύ πιο ήρεμες και νοσταλγικές.

facebook page
facebook page

Monsieur Barbu (Κουκάκι)

Σε μία περιοχή της Αθήνας που διακρίνεται για τη χαλαρή της διάθεση και τους ήρεμους ρυθμούς της, στο Κουκάκι, μπορείς να βρεις το νέο σου επαγγελματικό χώρο. Το Monsieur Barbu με προσεγμένες μουσικές επιλογές και εξαιρετικής ποιότητας καφέ, θα σε μαγέψει στην στιγμή!

watabout
watabout