Αν είσαι από αυτές που τσεκάρουν το υπόλοιπό τους στον τραπεζικό τους λογαριασμό μια φορά το μήνα ή και λιγότερο συχνά, να σε ενημερώσω ότι δεν είσαι σε καλό δρόμο. Αν από την άλλη αγχώνεσαι για το μέλλον σου και ανησυχείς που δεν έχεις κάποια χρήματα στην άκρη ή απλά θέλεις πολύ να πας ένα ταξίδι αλλά δεν έχεις τώρα την οικονομική δυνατότητα, οι παρακάτω εφαρμογές είναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί και υπόσχονται να σου λύσουν τα χέρια.

Digit

MoneyPantry

Η εφαρμογή λειτουργεί ως εξής: καταγράφει έξοδα και δαπάνες και στη συνέχεια μεταφέρει αυτόματα τα χρήματα από τον λογαριασμό σου στο λογαριασμό Digit αφού καθορίσει τι μπορείς να αντέξεις οικονομικά. (μηνιαία συνδρομή: 3$)

Mint

bankrate.com

Η δωρεάν αυτή εφαρμογή διαχείρισης χρημάτων συλλέγει πληροφορίες εσόδων- εξόδων από τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς, τις πιστωτικές σου κάρτες και τις καταθέσεις σου, καθιστώντας σου εύκολο να γνωρίζεις πού βρίσκεσαι ανά πάσα στιγμή.

Acorns

CNN Money

«Φανταστείτε να μπορούσατε να επενδύσετε στο μέλλον σας χωρίς καν να το καταλάβετε», αναφέρει η λεζάντα στην ιστοσελίδα της Acorns. Η εύκολη στη χρήση εφαρμογή θα σε βοηθήσει να κάνεις ακριβώς αυτό, με το να επενδύσεις τα «ρέστα» του κάθε μήνα, στο μέλλον σου. Αν νομίζεις ότι δεν έχεις αρκετά χρήματα για να επενδύσεις, αυτή είναι η εφαρμογή σου. (συνδρομή: 1$,2$,3$ ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα επιλέξεις.)

Clarity Money

YuKepo.com

Όπως η εφαρμογή Mint, έτσι και το Clarity Money σου δίνει μια πλήρη εικόνα των οικονομικών σου, αλλά πέρα από το να σε βοηθά στη διαχείριση των εξόδων και να παρακολουθεί τις δαπάνες σου, αυτή η εφαρμογή θα σε βοηθήσει να κάνεις πράγματα όπως να ακυρώσεις τη συνδρομή στο γυμναστήριο που δεν χρησιμοποιείς ή να βρεις πιστωτικές κάρτες με ανταμοιβές που είναι οι ιδανικές για τη μείωση δαπανών σου. Εάν είσαι αποφασισμένη να διαχειριστείς τα έξοδά σου και να κάνεις αλλαγές προς όφελός σου, αυτή η εφαρμογή θα είναι το ιδανικό εργαλείο.

Empower

TechCrunch

Σκοπός της εφαρμογής αυτής είναι να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα την οικονομική σου κατάσταση, ώστε να μπορείς να παρακολουθήσεις πού πηγαίνουν τα χρήματά σου, να εξοφλήσεις τα τυχόν χρέη και υποχρεώσεις και να αυξήσεις τις καταθέσεις σου. Αν στόχος σου είναι η επίτευξη οικονομικής ελευθερίας, χρειάζεσαι αυτήν την εφαρμογή εξοικονόμησης χρημάτων. (μηνιαία συνδρομή: 3.99$)

Δες ακόμαΟι οικονομικές συμβουλές που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει
featured photo: unsplash|Fabian Blank