Το οτι η συγκατοίκηση είναι δύσκολο πράγμα, είναι γεγονός. Το οτι έχουν χαλάσει φιλίες χρόνων λόγω αυτής, επίσης. Δεν έχουν, όμως, όλες οι συγκατοικήσεις την ίδια κατάληξη. Εάν επιλέξεις σωστά, μπορείς να συμβιώσεις υπέροχα με έναν άλλον άνθρωπο. Ποιός άνθρωπος είναι πιο κατάλληλος, λοιπόν, από την καλή σου φίλη που γνωρίζεις από το Λύκειο;

Δες εδώ τους λόγους που κάνουν αυτή τη φίλη ιδανική συγκάτοικο:

Η φιλία σας έχει περάσει από πολλές φάσεις

Σε έχει δει emo, trendy και «μπουζούκι». Σε έχει δει να πετυχαίνεις, να αποτυγχάνεις. Σε έχει δει δυναμική, ανεξάρτητη, αλλά και να κλαις στα πατώματα έναν από τους 3.000 μεγάλους σου έρωτες. Μεγαλώσατε ,ουσιαστικά, μαζί και σε ξέρει παραπάνω από όσο νομίζεις.

Ταιριάζουν οι χαρακτήρες σας

Από τη στιγμή που έχουν περάσει τόσα χρόνια κι εξακολουθείτε να είστε αγαπημένες, κάτι σημαίνει. Πέρα από τις στιγμές και την αγάπη που σας ενώνουν, προφανώς τα γούστα και οι χαρακτήρες σας συνάδουν. Λίγη καλή θέληση να υπάρχει, λοιπόν, και δε θα υπάρχουν καβγάδες στο σπίτι.

Memories are made of this

Οι προαναφερθείσες στιγμές, πιθανότατα έχουν αποτυπωθεί σε φωτογραφίες και βίντεο. Θα περάσετε πολλά βράδια βλέποντάς τα, θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια με σκηνικά που ζήσατε και θα θυμηθείτε πρόσωπα και καταστάσεις που «έχτισαν» τα θεμέλια της φιλίας σας.

Ξέρεις από που κρατάει … η σκούφια της

Έχεις πάει τόσες φορές στο πατρικό της σαν παιδί και σαν έφηβη, που τους γονείς της τους γνωρίζεις πολύ καλά. Πλέον, σαν ενήλικη, μπορείς να καταλάβεις αν ένας άνθρωπος είναι «καλής πάστας» από το περιβάλλον που μεγάλωσε και δεν έχεις να αντιμετωπίσεις άτομα που ξέρεις ελάχιστα ή και καθόλου πράγματα γι’ αυτά.

Νιώθεις σαν … στο σπίτι σου

Έχετε τόση οικειότητα μεταξύ σας, που νιώθεις απόλυτη άνεση. Πόσο άβολο να συγκατοικείς με κάποιον που δε μπορείς να νιώσεις άνετα μαζί του; Με αυτή τη φίλη δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα. Θα σε ανεχτεί πιο εύκολα, θα σε γιατροπορεύσει όταν αρρωστήσεις, θα σου μαγειρέψει όταν γυρίσεις πτώμα σπίτι και θα σε ακούσει όταν έχεις κάποιο πρόβλημα. Φυσικά, όλα αυτά ισχύουν και για σένα. Δε μιλάμε για εκμετάλλευση, αλλά για αμοιβαία αγάπη και κατανόηση.