Οι τσάντες σε μια γυναικεία ντουλάπα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό αξεσουάρ ή ένα χρηστικό μέρος του outfit. Είναι μια επένδυση και ένας τρόπος να ολοκληρώσουμε ή να τονίσουμε ένα look. Και τη φετινή σεζόν οι τσάντες είναι ένας λόγος για να επενδύσετε τα χρήματα σας και να δείτε το look σας να αλλάζει και να μεταμορφώνεται. Ψάξαμε και βρήκαμε τις 5 statement bags αυτής της σεζόν και σας τις παρουσιάζουμε.

1. Fringe bag

statement bags-savoir ville (2)

Τα κρόσσια αποτελούν major trend τη φετινή σεζόν, σε όλες τις εκφάνσεις τους. Δεν θα μπορούσαν οι σχεδιαστές να μη δημιουργήσουν και τσάντες με κρόσσια που τονίζουν τον bohemian χαρακτήρα κάθε γυναίκας. Κυκλοφορούν σε γήινους τόνους αλλά και σε έντονα χρώματα για edgy εμφανίσεις.

2. Old – vintage

statement bags-savoir ville (4)

Το παλιό και το vintage είναι μια μόδα που – ευτυχώς – δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Οι παλιές τσάντες, αυτές δηλαδή που χρησιμοποιούσε ο μπαμπάς ή και ο παππούς σας για το γραφείο, είναι ώρα να βγουν στο προσκήνιο και να τις συνδυάσετε με τα πιο μοντέρνα και σύγχρονα outfit σας για mix n match αποτέλεσμα.

3. Office

statement bags-savoir ville (3)

Το καταπληκτικό με αυτές τις τσάντες είναι ότι χωράνε τα πάντα. Ό,τι δηλαδή θέλει να έχει μαζί της μια πολυάσχολη γυναίκα που λείπει από το πρωί στη δουλειά και μπορεί να επιστρέψει πολύ αργά το βράδυ. Το ακόμα πιο ευχάριστο, είναι ότι κυκλοφορούν σε μοναδικούς colour – block συνδυασμούς που τραβάνε όλα τα βλέμματα στους δρόμους.

4. Back bag

statement bags-savoir ville (1)

Οι τσάντες πλάτης έκαναν την επανεμφάνιση τους πέρσι δειλά δειλά, όμως φέτος δηλώνουν το δυναμικό τους παρόν. Ό,τι πρέπει για πιο sport εμφανίσεις αλλά και για outifts που θέλετε να δώσετε έναν πιο casual τόνο. Αφήνουν ελεύθερα τα χέρια για να κινήστε με άνεση και στυλ.

5. Cross body

statement bags-savoir ville (5)

Αγαπημένα τσαντάκια χιαστή που μπορεί να μην χωράνε πολλά, ωστόσο χαρίζουν extra πόντους στυλ σε όποια τα φοράει. Σε μοναδικά χρώματα και σε ξεχωριστές γραμμές, είναι μια τσάντα επένδυση για κάθε γυναίκα.