Το φλερτ δεν είναι καθόλου εύκολο “σπορ”. Πρέπει είτε να το εξασκείς συνεχώς είτε να έχεις γεννηθεί με αυτό το χάρισμα του να εκφράζεις την κοινωνικότητά σου, να φλερτάρεις με ωραίο τρόπο, να κάνεις τους άλλους να θέλουν να είναι δίπλα σου. Και σίγουρα αυτό το χάρισμα δεν το έχουν όλοι.

Εδώ θα δεις ποια είναι τα 4 ζώδια που έχουν το φλερτ στο αίμα τους, και τίποτα δεν τα σταματάει από το να φλερτάρουν διαρκώς, ακόμα και όταν δεν το καταλαβαίνουν.

Δίδυμος

Όλοι ξέρουν πόσο κοινωνικός είναι ο Δίδυμος, και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που φλερτάρει δίχως σταματημό. Μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε κατάσταση, όσο δύσκολη ή περίεργη και εάν είναι. Μπορεί να συζητήσει σχεδόν με οποιονδήποτε, και να τον κάνει να διασκεδάσει, όπως δεν περίμενε.

Φλερτάρει αβίαστα, και η φιλοσοφία του είναι πως από κάθε γνωριμία έχει κάτι να κερδίσει. Κάθε νέα γνωριμία είναι μια νέα περιπέτεια.

Ζυγός

Άλλο ένα ζώδιο που δεν μας κάνει καμία εντύπωση ότι βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Ο Ζυγός ζει για το φλερτ, τη σύνδεση με άλλους ανθρώπους και τον ρομαντισμό. Έχει μια έμφυτη ιδιότητα να μαγνητίζει τους άλλους και να “παίζει” με το μυαλό τους. Ζει επίσης για να αγαπάει και να τον αγαπάνε και δεν φοβάται στιγμή να το δείξει.

Λέων

Ο Λέων είναι καλόκαρδος και γοητευτικός οπότε είναι λογικό να κατέχει το άθλημα του φλερτ. Δεν φοβάται να περάσει τα όρια για να τραβήξει την προσοχή των άλλων, ακόμα και εάν αυτό σημαίνει πως θα προσελκύσει πολλούς “μνηστήρες” την ίδια στιγμή!

Ιχθύς

Όταν μιλάμε για φλερτ και ρομαντισμό δεν γίνεται να μη σκεφτόμαστε τον Ιχθύ. Βρίσκει τη μαγεία σε κάθε κοινωνική επαφή, συμπεριλαμβανομένου του φλερτ. Μπορεί να αγαπήσει τόσο το μυαλό όσο και την ψυχή του συνομιλητή του, και να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τον μαγέψει στο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του προσπαθεί το κάθε ζώδιο να κρύψει από τον υπόλοιπο κόσμο