Υπάρχουν και εκείνα τα ζώδια που επιμένουν τόσο πολύ όταν βρίσκουν μια σχέση που να είναι ειλικρινής, που δεν την αφήνουν με τίποτα. Κυριολεκτικά, δεν τα παρατάνε ποτέ.

Κριός

Ο Κριός είναι παθιασμένος. Ξέρει τι θέλει και δεν θα το παρατήσει εύκολα. Όταν κάτι είναι σημαντικό για αυτό το ζώδιο της φωτιάς, θα το κρατήσει μέχρι το τέλος. Και μετά το τέλος, θα συνεχίσει να το κρατάει βέβαια. Πιστός και σκληρός, όταν βρει κάποιον που αγαπάει πραγματικά, θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη σχέση ζωντανή. Δεν τα παρατάει στην αγάπη, θα παλέψει μέχρι το τέλος.

Ταύρος

Ο προσγειωμένος Ταύρος είναι εδώ για το long game. Επίμονος και μετριοπαθής, δεν μπαίνει σε καταστάσεις για πλάκα. Όταν βρίσκει μια σχέση στην οποία νιώθει άνετα, το πιο πιθανό είναι πως θα θέλει να μείνει σε αυτή για πάντα. Ακόμα και σε εποχές γεμάτες προβλήματα και άγχος, ο Ταύρος θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει η σχέση του στο χρόνο. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, αγαπάει και δουλεύει σκληρά, κάνοντας τον έρωτα προτεραιότητα στη ζωή του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός σε όλα. Ο “πατέρας” των ζωδίων, δεν δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει και είναι πάντα εκεί για τους ανθρώπους που αγαπάει. Είναι φιλόδοξος και δεν θέλει να αποτυγχάνει. Αν η σχέση του διανύει μια δύσκολη περίοδο, θα κάνει ακούραστα ό,τι μπορεί για να βελτιώσει την κατάσταση. Στοχο-προσηλωμένος και σίγουρος, ξέρει πως μπορεί να διορθώσει τα πάντα και δεν θα σταματήσει μέχρι να τα καταφέρει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι έντονος και αυτό τον κάνει τόσο ερωτεύσιμο. Επενδύει πολύ στις σχέσεις του και μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως δεν τα παρατάει εύκολα. Είναι σκεπτικιστής και “βαρύς” και χρειάζεται χρόνο (πολύ) κανείς για να ανακαλύψει την καρδιά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σκορπιού. Όταν βρίσκει έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθει ασφαλής και σίγουρος, τίποτα δεν τον σταματάει από το να διατηρήσει τη σχέση αυτή δυνατή.

Featured image: Elite Daily