Όταν κάποιο άνθρωποι μας λένε πως δεν είναι καλοί στα μηνύματα, καλό είναι να τους πιστεύουμε. Στο μεταξύ, αυτοί οι άνθρωποι λογικά ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Αν το αγόρι σου δεν έχει καθόλου ταλέντο στο sexting, μάλλον θα το βρεις στα παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι τόσο χαμένο σε πολλές κατευθύνσεις, που πιθανότητα αργεί να σου απαντήσει στα μηνύματα. Μπορεί να μην είναι καλό στο texting, αλλά στα ραντεβού είμαστε σίγουροι πως δε το βαριέσαι ούτε λεπτό. Με τις γνώσεις του και τα επικοινωνιακά του skills καταφέρνει να επανορθώσει για όλα τα αναπάντητα μηνύματα.

Παρθένος

Συγγνώμη, αλλά ο Παρθένος θα σε αφήσει στο “Διαβάστηκε”. Θα μείνεις με αυτό για ένα ολόκληρο 24ωρο και θα αναρωτιέσαι αν είναι busy στη δουλειά ή αν σε αγνοεί συνειδητά. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι δίνει το 100% της προσοχής του σε ό,τι καταπιάνεται: δουλειά, σεμινάρια, μαγειρική, ακόμα και δουλειές στο σπίτι. Όταν ηρεμήσει με αυτά θα σου στείλει και θα επανορθώσει. Μάλιστα θα απολαύσεις εσύ το 100% της προσοχής του.

Τοξότης

Αν ο Παρθένος διάβασε το μήνυμά σου αλλά δε σου απάντησε, ο Τοξότης δε θα ανοίξει καν το μήνυμά σου. Είναι ανήσυχο πλάσμα οπότε δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει; Χάθηκε σε βιντεάκια στο YouTube; Πήγε σε κάποιο yoga retreat και άφησε το κινητό στο κομοδίνο; Πάντως θα έχει απίστευτες ιστορίες να σου πει όταν βρεθείτε.

Κριός

Ο Κριός είχε όλες τις καλές προθέσεις να σου απαντήσει. Αλήθεια. Απλά έθεσε προτεραιότητες και θεώρησε πως το να τσακωθεί με τον θείο του σε σχόλια στο Facebook, να κάνει τεράστιες συζητήσεις με τον εργοδότη του και να κάνει έναν σοβαρό διάλογο με τον οδηγό ταξί είναι κάπως σημαντικότερα. Στο face-to-face ωστόσο ξέρει και πώς να σε φλερτάρει και πώς να επανορθώσει για την απουσία ταλέντου του στο texting.

gif: Giphy