Μερικά ζώδια δεν μπορούν να σκεφτούν καθαρά όταν ερωτεύονται. Κάθε σκέψη τους αφορά τον άνθρωπο που θέλουν. Κάθε στιγμή

Αν και αυτό σε κάποιους μπορεί να ακούγεται γλυκό, για άλλους είναι ενοχλητικό και εξαντλητικό. Επιπλέον μπορεί να οδηγήσε σε έξτρα δράμα.

Ανακάλυψε τα ζώδια που επιτρέπουν στον έρωτα και στους συντρόφους τους να ασκούν υπερβολική εξουσία πάνω τους:

Ζυγός

Όταν ερωτεύεσαι το κάνεις ολοκληρωτικά. Δυσκολεύεσαι να νοιαστείς για οτιδήποτε άλλο, όπως θέματα δουλειάς ή εκκρεμότητες σου. Αυτό είναι πιο έντονο όταν βρίσκεστε στο στάδιο του φλερτ. Δεν θες όμως να κολλήσεις και να καταλήξεις με την καρδιά σου ραγισμένη. Μην φέρεσαι σε κάποιον σαν να είναι όλος σου ο κόσμος, σε αδικείς.

Ιχθύς

Είσαι υπεύθυνος για τη δική σου ευτυχία. Δεν θα πρέπει να βασίζεσαι σε έναν ενθουσιασμό για να φτιάξεις τη μέρα σου – ούτε θα πρέπει να εξαντλείς τον εαυτό σου προσπαθώντας να φτιάξεις τη δική του. Ναι, είναι υπέροχο που καταβάλλεις τόση προσπάθεια σε πιθανές σχέσεις, αλλά πρέπει να βεβαιωθείς ότι η προσπάθειά σου έχει ανταπόκριση.

Έχεις την κακή συνήθεια να ρίχνεις όλη την αγάπη σου σε κάποιον που δεν ενδιαφέρεται να στην ανταποδώσει, και αυτό πρέπει να αλλάξει. Γιατί να δώσεις τόση δύναμη σε κάποιον που δεν νοιάζεται;

Καρκίνος

Μελετάς με ουσία ό,τι λέει και κάνει @ αγαπημέν@ σου. Ολόκληρη η μέρα σου μπορεί να καταστραφεί αν αγνοήσει τα μηνύματά σου. Αν και είναι φυσικό να σκέφτεσαι υπερβολικά και να υπερναναλύεις όταν είσαι ερωτευμένος, δεν θέλεις να δώσεις σ’ αυτό το άτομο τη δύναμη να σου φτιάξει ή να σου χαλάσει τη μέρα. Δεν θέλεις η ευτυχία σου να εξαρτάται από το πώς σου συμπεριφέρεται κάποιος ή από το πόση προσοχή σου δίνει.

Ταύρος

Είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα θέματα καρδιάς, αλλά όταν ερωτεύεστε, όλη η λογική πετιέται από το παράθυρο. Είστε σε επιφυλακή για red flags από νωρίς, αλλά μόλις αποφασίσετε ότι κάποιος αξίζει, σταματάτε να βλέπετε αυτές τις κόκκινες σημαίες. Θέλεις να περνάς όλο τον χρόνο σου μαζί τους και βρίσκεις όλες τις δικαιολογίες.