4 βιβλια μεταφερονται στην μεγαλη οθονη

4 βιβλια μεταφερονται στην μεγαλη οθονη

Διαβάζοντας ένα βιβλίο, διαμορφώνουμε αυτόματα και μια εικόνα στο μυαλό μας και μέσα μας φανταζόμαστε πως θα ήταν αν γυριζόταν η αντίστοιχη ταινία ή σειρά. Συνήθως η μεταφορά των βιβλίων όμως στην μικρή ή την μεγάλη οθόνη, μας αφήνει μια πικρή γεύση. Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις, με πιο πρόσφατη αυτή του "Big Little Lies" που αποτύπωσε to the point την υπόθεση του βιβλίο στην τηλεόραση.

Άραγε τα βιβλία που διαβάσαμε ότι πρόκειται να μεταφερθούν στις οθόνες μας, θα έχουν την επιτυχία του Big Little Lies;

The mothers

Το μυθιστόρημα της Brit Bennett "The Mothers" έχει πάρει το πράσινο φως από το περασμένο φθινόπωρο για να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, χάρης της επιλογή της Warner Bros αλλά και της ηθοποιού Kerry Washington που θα αναλάβει την παραγωγή. Στο βιβλίο διαβάζουμε την ζωή μιας νεαρής μαύρης κοπέλας από ένα μικρό προάστιο της Νότιας Καλιφόρνια, και πως αυτή αλλάζει όταν έρχεται αντιμέτωπη με μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το καστ των ηθοποιών και η ημερομηνία προβολής της.

Where’d You Go, Bernadette

Το βιβλίο της Maria Semple που εκδόθηκε το 2012 έχει ανακοινωθεί ότι θα γίνει ταινία με πρωταγωνίστρια της Cate Blanchett ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάθετε ο Richard Linklater. Διάβασε εδώ περισσότερα για την ταινία.

The Girls

Το μυθιστόρημα της Emma Cline εκδόθηκε το 2016 και έχει ήδη αποφασιστεί ότι θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για την ιστορία της 14χρονης Evie το καλοκαίρι του 1969 που ερωτεύεται τον Russelle , τον ιδρυτή μιας τοπικής λατρείας της οποίας τα μέλη είναι έφηβες. Ο Scott Rudin έχει ήδη στην κατοχή του τα δικαιώματα της ταινίας.

All the Light We Cannot See

Το ιστορικό μυθιστόρημα του Anthony Doerr έχει ήδη ένα βραβείο Pulitzer. Το μόνο που χρειάζεται είναι τον Steven Spielberg πίσω από τις κάμερες για να ξεκινήσει τον δρόμο προς τα Oscar.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.