Με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και το άγχος που μας κατακλύζει είναι εύκολο να ξεχαστούμε και να χάσουμε την πραγματική ζωή. Μπορεί να μην υπάρχει η μαγική συνταγή για να ανακτήσεις με τη μία τις δυνάμεις σου, αλλά υπάρχουν 4 καθημερινές συνήθειες που θα σε κάνουν σταδιακά να νιώσεις καλύτερα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά λεπτά.

#1 Δοκίμασε να κάνεις διατάσεις: η δουλειά στο γραφείο είναι εξαντλητική. Ακόμη και 4′ stretching θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να νιώσεις ότι ξεκινάς από την αρχή. Φόρεσε τα hands-free σου, βάλε χαλαρωτική μουσική, κλείσε τα μάτια και τέντωσε τα άκρα σου σαν να βρίσκεσαι στο μάθημα yoga.

       4 συνήθειες που θα σε κάνουν να δεις τη ζωή θετικά

Δες ακόμη: ο “αυτόματος πιλότος” που σε κρατάει πίσω

#2 Προσάρμοσε τη γυμναστική στην καθημερινότητά σου: υπάρχουν μέρες που το cheating στο γυμναστήριο είναι αναπόφευκτο. Για να σταματήσεις να νιώθεις τύψεις προσπάθησε να εντάξεις τη γυμναστική στην καθημερινότητά σου. Μπορείς για παράδειγμα να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το ασανσέρ και να ξεκινήσεις να ανεβαίνεις παντού με τις σκάλες.

      4 συνήθειες που θα σε κάνουν να δεις τη ζωή θετικά

#3 Ετοίμασε το δικό σου σνακ: σίγουρα γνωρίζεις πως ένα σνακ πρωτεΐνης θα κρατήσει τα επίπεδα ενέργειάς σου ψηλά όλη τη μέρα. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι κάποια κινέζικα βότανα όπως το ashwagandha και το reishi θα σε βοηθήσουν να μειώσεις το άγχος και να αυξήσεις ακόμη περισσότερο την ενέργειά σου. Δοκίμασε να τα βάλεις στα σνακ σου και δε θα χάσεις.

       4 συνήθειες που θα σε κάνουν να δεις τη ζωή θετικά

Δες ακόμη: μήπως πάσχεις από κοινωνικό άγχος;

#4 Δώσε μια ευκαιρία στο διαλογισμό: ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανακτήσεις τη χαμένη ενέργεια της ημέρας σου είναι ο διαλογισμός. Κλείσε τα μάτια σου, τοποθέτησε τα χέρια σου στην κοιλιά και ξεκίνα να παίρνεις βαθιές αναπνοές. Θα νιώσεις την κούραση να απομακρύνεται.

      4 συνήθειες που θα σε κάνουν να δεις τη ζωή θετικά