4 ραντεβού-αποτυχία που μας εκμυστηριεύτηκαν οι φίλες μας

Υπάρχουν μερικά ραντεβού που δεν καταλήγουν καλά.

Για την ακρίβεια εύχεσαι να μην είχες πάει ποτέ. Δε φταίει το αγόρι, ούτε εσύ φυσικά. Φταίει που τα ραντεβού είναι από τη φύση τους μια περίεργη ιστορία. Ή θα τα αγαπάς ή θα τα μισείς. Παρακάτω θα βρεις μερικά ραντεβού-φάουλ που πιθανότατα θα έχεις ζήσει και εσύ. Τέσσερα διαφορετικά κορίτσια μας τα εκμυστηριεύτηκαν και εμείς τις χτυπήσαμε συμπονετικά στην πλάτη.

Ο σκύλος

"Είχα βγει δυο ραντεβού και όλα πήγαιναν πολύ καλά. Αφού έχουμε ήδη κάνει κράτηση σε ένα εστιατόριο για το 3ο ραντεβού μας, μου στέλνει μήνυμα 2 ώρες πριν για να μου πει ότι αρρώστησε ο σκύλος του. Ναι, αγαπάω τα ζωάκια αλλά καλύτερη δικαιολογία δε μπορούσε να βρει;"

Μαρία, 25

4 ραντεβού-αποτυχία που μας εκμυστηριεύτηκαν οι φίλες μας

Δες ακόμη: Ήρθε ο καιρός να δεις την απόρριψη διαφορετικά

To μεθυσμένο ραντεβού

"Στο πρώτο μας ραντεβού μέθυσα τόσο πολύ που έπεσα από την καρέκλα. Αυτός κερνούσε και εγώ έπινα. Μη με παρεξηγείς. Δεν το έχω ξανακάνει αλλά περνούσα πραγματικά καλά. Την επόμενη μέρα μου έστειλε μήνυμα για να ξαναβγούμε. Από τη ντροπή μου του απάντησα ότι είμαι πολύ απασχολημένη γιατί μόλις μετακόμισα και έχω πολλά πράγματα να κανονίσω. Χμ.."

Κατερίνα, 30

Η αμνησία

"Βγήκαμε ένα ραντεβού και όλα ήταν τέλεια. Μερικές μέρες μετά αφού δεν έδωσε κανένα σήμα, αποφάσισα να ρίξω τα μούτρα μου και να στείλω εγώ μήνυμα. Η απάντηση; Γνωριζόμαστε από κάπου; Συγγνώμη για την ενόχληση μου ήρθε να του πω."

Χρύσα, 23

4 ραντεβού-αποτυχία που μας εκμυστηριεύτηκαν οι φίλες μας

Η σεφ

"Το ραντεβού μας με ήταν τόσο κακό που αφού πέρασε μια ώρα του είπα ότι πρέπει να προλάβω το σούπερ μάρκετ για να ψωνίσω αυτά που θα φάω αύριο. Ήμουν αρκετά κακιά; Θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος να χάνω την ώρα μου."

Ματίνα, 33

4 ραντεβού-αποτυχία που μας εκμυστηριεύτηκαν οι φίλες μας

Δες ακόμη: 5 πράγματα που καλό είναι να κάνεις τικ πριν την επόμενη σχέση

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.