Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που ξέρει πάντα κάποιον όπου κι αν πηγαίνουμε, που παίζει στα δάχτυλα τον χορό σάλσα και καταφέρνει να διατηρεί την ψυχραιμία του σε στιγμές καθαρού χάους.

Ανεξάρτητα από το πώς ορίζεις εσύ έναν cool άνθρωπο, η αστρολογία έχει ένα δικό της κριτήριο: ποιος ελέγχει με άνεση τα vibes σε έναν χώρο.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν ανήκεις σε ένα από τα πιο αβίαστα “άνετα” ζώδια.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικές πεταλούδες και μπορούν να ξεκινήσουν βαθιές συζητήσεις με οποιονδήποτε, αναπάσα στιγμή. Ένας Δίδυμος μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του εύκολα. Η διπλή τους φύση τούς επιτρέπει να ταιριάζουν εύκολα όπου κι αν πάνε. 

Ζυγός

Οι δίκαιοι Ζυγοί αγαπούν τις σχέσεις και τείνουν να διατηρούν μια σταθερή σχέση με τους άλλους. Μπορούν να κάνουν (και να κρατήσουν) φίλους για χρόνια. Τα ημερολόγια τους είναι πάντα γεμάτα με κοινωνικές υποχρεώσεις.

Η ανάγκη τους για ισορροπία τους δίνει την ικανότητα να είναι αμερόληπτοι και να βλέπουν και τις δύο πλευρές οποιασδήποτε κατάστασης, κάτι που τροφοδοτεί τη φήμη τους για διπλωματία.

Τοξότης

Πολύ αναμενόμενο να βρίσκεται σ αυτή τη λίστα. Ο Τοξότης κάνει τα πάντα να φαίνονται όμορφα κι εύκολα – είτε πρόκειται για τον γύρο του κόσμου είτε για την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας. Αυτά τα φωτεινά ζώδια της φωτιάς μπορούν να ξεσηκώσουν οποιοδήποτε πάρτι και να φέρουν ενέργεια και κέφι.

Ιχθύς

Εάν καταφέρεις να ακολουθήσεις έναν Ιχθύ στη διαδρομή του προς τα σύννεφα, μπορείς να επιβεβαιώσεις πόσο cool και επιδραστικός μπορεί να είναι. Σίγουρα, οι καινοτόμες ιδέες και τα μεγάλα όνειρα ενός Ιχθύ ενδυναμώνουν τους άλλους και μπορούν να κατακτήσουν με σιγουριά τις ευάλωτες και πνευματικές πλευρές τους.

Οι Ιχθύες είναι φυσικά cool.