Τα είδη μπορεί να είναι 4, αλλά τα δείγματα καθενός από αυτά κυκλοφορούν ανά χιλιάδες. Βασικά οι πιθανότητα να μην έχεις συναναστραφεί κανένα από αυτά είναι μηδαμινή, οπότε ας θυμηθούν οι παλιές και ας μαθαίνουν οι νεότερες γιατί κορίτσια sorry που θα σας το πω, αλλά κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Είδος πρώτο – Ο αποτυχημένος

Είναι αυτός ο τύπος που δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τίποτα σε αυτή τη ζωή, εξ’ού και δε δουλεύει, δε σπουδάζει, τρώει τα λεφτά του μπαμπά του και τα γεμιστά της μαμάς του. Γιατί φυσικά μένει με τη μαμά του. Η φυσική του στάση είναι χυμένος στον καναπέ βλέποντας Netflix, κατάσταση που θα οδηγηθεί σε facebook post – ανάλυση επιπέδου έδρα στην Πάντειο σχετικά με τα κοινωνικά μηνύματα που περνάει το Stranger Things. Να ξέρεις ότι το dating μαζί του θα είναι πιο βαρετό και από το δελτίο των 8, αλλά και ακριβό σπορ μιας και ποτέ δε θα έχει λεφτά να πληρώσει τις μπύρες και τα τσιγάρα του. Εγώ προειδοποίησα.

Είδος δεύτερο – Ο Σάκης Ρουβάς του Πειραιά

Ο τύπος αυτός θεωρεί a priori ότι τον θες. Και αν δεν τον θες, είσαι κομπλεξική που δεν το έχεις παραδεχτεί ακόμη ότι τον βλέπεις και καίγεσαι. Θεωρεί εαυτόν τοπική διασημότητα καθώς έχει τριψήφιο αριθμό like στο Instagram και ξέρει τον μετρ στον Οικονομόπουλο. Ανεβάζει καθημερινά mirror selfie για να μας δείξει τα ρούχα του, τα οποία διαλέγει με τέτοια επιμέλεια που κάνει τη Sarah Jessica να μοιάζει με σερβιτόρα σε ψαροταβέρνα. Aν θες να κυκλοφορήσεις λίγο στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, φρόντισε να βάλεις ακριλικά νύχια και βλεφαρίδες ψεύτικες για να ταιριάξεις στα γούστα του και οπλίσου με σταθερά τακούνια και ηρεμιστικά.

Είδος τρίτο – Ο ερωτικός

Αυτός που σε θυμάται όταν όλη η πλάση κοιμάται και αυτό για να σου ζητήσει φωτογραφία σου με εσώρουχα. Ο άνθρωπος των τριών ερωτήσεων : τι κάνεις; πώς είσαι; τι φοράς; Μην κάνεις το λάθος και του πεις τι φοράς, ούτε όταν λάβεις τα προσόντα του σε φωτογραφία. Παράπεμψέ τον σε κάποιο ερωτικού περιεχομένου site και μπλόκαρέ τον, μπας και κοιμηθείς ήσυχη.

Είδος τέταρτο – Ο δεσμευμένος αλλά

Φυσικά και έχει γκόμενα, αλλά αυτό είναι μια τόσο δα μικρή λεπτομέρεια γιατί “πού ξέρουμε και αυτή τι κάνει“. Τις περισσότερες φορές το παλικάρι αυτό θέλει έναν ώμο να ακουμπήσει τα βάρη της πολύχρονης συγκατοίκησης, μία νοστιμούλα ύπαρξη να του θυμίσει ότι οι γυναίκες δεν βγαίνουν μόνο σε εκδοχή κοτσίδα-παντόφλα, ένα Σάββατο χωρίς πίτσα και ταινία βρε αδελφέ. Οκ, φίλε έχεις γκόμενα. Φάε τη πίτσα σου και μη μιλάς.

Ο τύπος που νομίζει ότι είναι player

featured image: unsplash.com