Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί στο να τα βγάζουν πέρα σε δύσκολες ή επικίνδυνες καταστάσεις. Μερικοί όμως είναι γεννημένοι ακριβώς για αυτές τις καταστάσεις.

Εδώ θα δεις ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι ατρόμητα, και κυριολεκτικά ο ορισμός της γενναιότητας.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Έχεις ακούσει αυτό που λένε πως ο καπετάνιος εγκαταλείπει τελευταίος το πλοίο; Ε, αυτός ο καπετάνιος είναι σίγουρα Κριός. Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς και όχι μόνο είναι ατρόμητος αλλά δεν υποχωρεί ποτέ όταν πρόκειται να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά και αυτούς που αγαπάει. Ακόμα και εάν πρέπει να παλεύει για μήνες.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αυτό που κάνει τον Λέων ατρόμητο είναι η αγωνία του να μην του κλέψει κάποιος τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι, όπως και ο Κριός, ένα ζώδιο της φωτιάς που δεν αστειεύεται. Είναι παθιασμένος και πεισματάρης και δεν αφήνει ποτέ μια στιγμή περιπέτειας να περάσει έτσι χωρίς να την κυνηγήσει. Ζει επίσης για το δράμα και αυτό τον κάνει ακόμα πιο ατρόμητο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Πιθανότατα δεν είναι καλή ιδέα να υποτιμήσεις το θάρρος και την ενέργεια ενός Σκορπιού. Σίγουρα, θεωρείσαι ατρόμητος εάν είσαι ζώδιο της φωτιάς αλλά και τα ζώδια του νερού δεν πάνε πίσω. Και ο Σκορπιός το επιβεβαιώνει αυτό. Απλά ο Σκορπιός προτιμά να διοχετεύει το πάθος του πιο διακριτικά. Πρέπει να διατηρήσει κρυφή τη μυστηριώδη “περσόνα” του ενώ παράλληλα μένει πιστός στους επιθετικούς τρόπους του!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία και έχει γεννηθεί με θράσος. Είναι δυνατός, περήφανος και περιπετειώδης. Είναι επίσης εφοδιασμένος με πολλή αυτοπεποίθηση και δεν νιώθει πως δεν τον σταματάει τίποτα. Άλλωστε έχει γεννηθεί για να βγαίνει πάντα νικητής.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Λέων: Ποια είναι τα 3 ζώδια που συνεχώς του ραγίζουν την καρδιά