4 απλά βήματα για να ανανεώσεις το χώρο του γραφείου σου

Πιστεύεις πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στο χώρο σου και πιο συγκεκριμένα στο χώρο του γραφείου σου;

Πολλές φορές ένα καλό ξεκαθάρισμα καταφέρνει να μας ξεμπλέξει το μυαλό. Υπάρχουν πράγματα που θέλουν συμμάζεμα, υπάρχουν πράγματα που θέλουν αλλαγή και φυσικά υπάρχουν πράγματα που θέλουν πέταμα. Το ξέρουμε ότι τα παλιά αντικείμενα έχουν συναισθηματική αξία αλλά πολλές φορές η αλλαγή τους μπορεί να μας φέρει έναν αέρα ανανέωσης χωρίς να μας στοιχίσει μια περιουσία. Παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις για να ανανεώσεις το χώρο του γραφείου σου αλλά και τη διάθεσή σου, οικονομικά.

1.Το  Ρολόι

http://topdrawerjewelry.com

topdrawerjewelry.com

Σε πολλά δωμάτια υπάρχει ακόμη το ροζ ρολόι των παιδικών μας χρόνων. Ναι αυτό που είναι στον τοίχο και κάνει αυτό τον ενοχλητικό θόρυβο. Μπορεί να σου θυμίζει όλες τις ανέμελες στιγμές της εφηβείας σου αλλά ήρθε η ώρα να το αλλάξεις. Με λίγα μόνο χρήματα θα καταφέρεις να δώσεις μια διαφορετική πινελιά στο χώρο σου.

2. Οι Παλιές φωτογραφίες

Πολλές φορές στα συρτάρια μας υπάρχουν πεταμένες φωτογραφίες που ποτέ δεν προλάβαμε να τακτοποιήσουμε. Για την ακρίβεια ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με αυτές. Κάποιες έχουν τσαλακωθεί, άλλες έχουν σκιστεί και άλλες ευτυχώς έμειναν αλώβητες. Ήρθε η ώρα να αγοράσεις ένα άλμπουμ και να αφιερώσεις κάποια ώρα στην οργάνωσή τους. Έτσι θα σταματήσεις να τις βλέπεις μέσα στο συρτάρι και να τις αποφεύγεις.

3. Η Γραφική ύλη

http://cs619620.vk.me

cs619620.vk.me

5 μολύβια, 6 στυλό, και μερικές σβήστρες. Επειδή ούτε τα μισά από αυτά δεν είναι λειτουργικά, ήρθε η ώρα να βάλεις μια τάξη. Το μόνο που καταφέρνεις με το να κρατάς τόσα άχρηστα πράγματα πάνω στο γραφείο σου είναι να μπερδεύεσαι και να πρέπει να τα δοκιμάσεις όλα μέχρι να βρεις το σωστό. Αυτή η δουλειά δε θέλει ούτε 5 λεπτά. Κάθισε και δες τις πραγματικά σου χρειάζεται. Τα υπόλοιπα; Toss!

4. Τα Φυτά

i.pinimg.com

i.pinimg.com

Σε πολλά γραφεία υπάρχουν φυτά τα οποία έχουν μαραθεί. Έφτασε η ώρα αυτό να αλλάξει. Το καημένο το φυτό ζητάει ένα μόνο πράγμα και αυτό είναι νερό. Με ελάχιστη φροντίδα μπορεί να μετατρέψει ένα χώρο σε ένα πολύ πιο όμορφο μέρος. Αν η κατάσταση δεν είναι αντιστρέψιμη τότε σου προτείνουμε να το πετάξεις και να πάρεις ένα καινούργιο το οποίο θα προσέχεις και θα αγαπάς περισσότερο.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.