Ως κορίτσι που λατρεύει τα κοσμήματα – από την έμπνευση, το design μέχρι και την υλοποίηση – ένιωθα λίγο παραπάνω ενθουσιασμένη στο δρόμο μου προς το εργαστήριο της 3rd Floor στη Νέα Ιωνία. Αφενός, ήθελα να γνωρίσω από κοντά τη δημιουργό, Ελένη Παπασταύρου, αφετέρου ανυπομονούσα να δοκιμάσω ένα ένα όλα τα κομμάτια της καινούργιας της συλλογής.

dsc08005-small

δες εδώ το δαχτυλίδι Turtle

Πιστή στη γοητεία της γεωμετρίας, η Ελένη καταφέρνει να εκφράσει την μοναδικότητά της μέσα από τις δημιουργίες της. Με τη χρήση γήινων μετάλλων και ημιπολύτιμων λίθων εξυμνεί τη minimal αισθητική διατηρώντας καθαρές γραμμές και μια απλότητα που καταφέρνει να περάσει το μήνυμά της.

dsc07614-small

Όπως σε όλους τους χώρους όπου συνυπάρχουν δημιουργοί, έτσι και στο ατελιέ της 3rd Floor η ενέργεια έχει κάτι από τέχνη αλλά και πάθος. Μπορείς να μυρίσεις τα υλικά, την αγωνία, την έμπνευση και το μεράκι της ομάδας της 3rd floor να δημιουργήσει κομμάτια αντάξια του οράματος της. Μεταξύ μας, το καταφέρνει!

dsc07751-small

δες εδώ το βραχιόλι Cebu

dsc07639-small

δες εδώ τα δαχτυλίδια 3rd Floor

Μέσα από τη συζήτηση με την Ελένη, μου δημιουργείται  μια απορία: Για ποιες γυναίκες σχεδιάζει; Ποιο είναι το κορίτσι που δεν αποχωρίζεται τα 3rd Floor κοσμήματά του; 

dsc07792-small

δες εδώ το κολιέ Beck

Η 3rd Floor είναι αφιερωμένη στη γυναίκα που απλώς είναι ο εαυτός της. Στη δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα του σήμερα που δε φοβάται να είναι ευαίσθητη και δε νιώθει ότι θα χάσει κάτι αν αφεθεί.

dsc07609-small

δες εδώ τα δαχτυλίδια Full Circle 

Φεύγω από το εργαστήριο της 3rd Floor γεμάτη έμπνευση, έχοντας μάθει πως είναι προσφορά το να δημιουργείς και απαραίτητο το να ακολουθείς τα όνειρά σου. Με γνώμονα την προσωπική σου αισθητική και τη γνώση του ότι “το μυστικό βρίσκεται στις λεπτομέρειες” οφείλεις να δωρίζεις στον εαυτό σου κοσμήματα που δε θα θέλεις να αποχωριστείς και που θα αντιμετωπίζεις σαν μικρά έργα τέχνης.

dsc07954-small

δες εδώ το κολιέ Round About 

Μπορείς να ακολουθήσεις τη 3rd Floor στο Facebook και στο Instagram για καθημερινή έμπνευση αλλά και για να ενημερώνεσαι για τις καινούργιες συλλογές. Τα κοσμήματα μπορείς να τα προμηθευτείς σε ιδιαίτερα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο site της 3rd Floor.

photo: Tony Thalassinos