3 ζώδια που έχουν μακροχρόνια crushes και δεν τους το λένε ποτέ

3 ζώδια που έχουν μακροχρόνια crushes και δεν τους το λένε ποτέ

Κρυφά ερωτευμένα για όσο πάει

Τα παρακάτω ζώδια είναι πιο πιθανό να είναι τρία χρόνια ερωτευμένα με το crush τους, παρά να του το πουν και να ξεμπερδεύουν.

Ιχθύς

Όταν τα Ψαράκια έλκονται από κάποιον, δεν σκέφτονται απλά "Είναι όμορφος". Αντίθετα, σκέφτονται "Θα βγούμε για πίτσα, θα ερωτευτούμε, θα παντρευτούμε στην Τήνο και θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας στην Αθήνα". Δεν προγραμματίζουν το μέλλον, το οραματίζονται.  Όλο αυτό το μέλλον, στο μεταξύ, περιλαμβάνει και το crush τους. Όσο μη ρεαλιστικά και αν είναι αυτά που ονειρεύονται, οι Ιχθύες δε θα μαζέψουν όλα αυτά που σκέφτονται, θα συνεχίσουν κανονικά. Σπάνια σκέφτονται πως πρακτικά, όλα αυτά, δε βγάζουν κάπου.

Καρκίνος

Ακριβώς όπως οι φίλοι τους οι Ιχθύες, οι Καρκίνοι είναι περισσότερο ονειροπόλοι, παρά πρακτικοί που προγραμματίζουν τα πράγματα. Ακόμα και αν δεν έχουν καμία πρόθεση να προτείνουν στο crush τους να βγουν για ένα ποτό, δε βλέπουν πού είναι το πρόβλημα στο να ανανεώνουν το προφίλ του στο Instagram κάθε δύο λεπτά. Επίσης, του μιλάνε πολύ, με κάθε ευκαιρία, πλατωνικά πάντα. Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί, αλλά απίστευτα ντροπαλοί. Ακόμα και αν δεν μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται το crush τους λεπτό, δε θα του αποκαλύψουν ποτέ πώς νιώθουν.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι εσωστρεφείς και κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά. Νιώθουν πως το να συνεχίσουν να γουστάρουν το crush τους είναι πιο ασφαλές από το να κερδίσουν την προσοχή του. Ένας Παρθένος σπάνια κάνει την πρώτη κίνηση. Καταλήγει να κρατάει το crush του σε πλατωνικό επίπεδο για αόριστο χρόνο. Παρόλο που αυτό το ζώδιο της γης είναι γνωστό για την πρακτικότητά του, το να έχει ένα crush που δεν διεκδικεί είναι αποτέλεσμα του φόβου του για την απόρριψη. Οι Παρθένοι είναι υπομονετικά πλάσματα, και αγαπούν τη συνήθεια. Θα περιμένουν όσο χρειαστεί μέχρι να τους προσέξει εκείνος που φαντασιώνονται.

Σκορπιός

Ακόμα ένα ζώδιο του νερού που δεν ξέρει τι σημαίνει "τα παρατάω". Οι Σκορπιοί θέλουν να ξέρουν τα πάντα για τους πάντες. Όταν γνωρίζουν κάποιον που τους αρέσει, θα τον ψάξουν στο Instagram οπωσδήποτε και θα μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για αυτόν. Φυσικά, αντί να τον μάθουν πραγματικά, οι Σκορπιοί θα προτιμήσουν να ερωτευτούν την εξιδανικευμένη εκδοχή του που έχει φτιάξει στο κεφάλι του. Είναι πολύ εύκολο να ερωτευτείς κάποιον που έχεις δημιουργήσει μόνος σου στην τελική.

Δες ακόμα:

Αυτά τα 6 ζώδια ξέρουν πώς να δημιουργούν σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο

featured image: Elite Daily
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.