Για κάποιους ανθρώπους, το ιδανικό ραντεβού είναι Netflix και noodles. Αν βαριέσαι στην ιδέα αυτή και προτιμάς πιο αυθόρμητες και συναρπαστικές βραδιές, βγες με ένα από αυτά τα 3 ζώδια. Ζουν για να μοιραστούν την επόμενη περιπέτεια μαζί σου.

Κριός

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον παρορμητισμό, ο Κριός είναι master. Σίγουρος και θαρραλέος, ο Κριός ως ζώδιο της φωτιάς πάντα νιώθει την ανάγκη να τραβάει τις καταστάσεις ώστε να τους δίνει ένταση. Ειδικά στα ερωτικά. Είναι ανταγωνιστικός, ακόμα και με τον ίδιο του τον εαυτό. Έτσι θα θέλει το κάθε ραντεβού σας να είναι καλύτερο από το προηγούμενο, και κάθε νύχτα πιο συναρπαστική από την προηγούμενη. Αυτό το ζώδιο είναι εξαιρετικά γενναιόδωρο και δε διστάσει να πληρώσει όσα χρειάζεται ακόμα και για να κάνεις skydiving μαζί του. Για τον Κριό, οι fun εμπειρίες είναι ανεκτίμητες.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι αναποφάσιστοι, αλλά ξέρουν να κάνουν κάτι πολύ καλά: Να περνάνε καλά. Όπως ο Κριός, έτσι και οι Δίδυμοι είναι παρορμητικοί και ζουν τη στιγμή. Προσπαθούν να ακολουθούν τη ροή, παρά να κάνουν πλάνα και να προγραμματίζουν τα πάντα. Ως διττό ζώδιο, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις μαζί τους. Πιστεύεις πως απλά θα πας σινεμά; Σκέψου το και πάλι. Λογικά θα καταλήξετε να πίνετε και να χορεύετε μέχρι τις 7 το πρωί.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι λάτρης της περιπέτειας. Έτσι βγάζει νόημα το ότι εντάσσει την περιπέτεια και στις σχέσεις του. Αυτό το ζώδιο απλά δε μπορεί να ησυχάσει, και όλη αυτή η ανήσυχη ενέργεια οδηγεί σε παρορμητικές αποφάσεις και “ζήσε τη στιγμή” στυλ καθημερινότητας. Παρόλο που ο Τοξότης δύσκολα κάνει σχέσεις, είναι πολύ ευτυχισμένος όταν βρίσκει έναν σύντροφο το ίδιο ζωηρό με εκείνον. Αυτό το τυχερό και χαρούμενο ζώδιο είναι εξωστρεφές και θριαμβεύει σε εντελώς αχαρτογράφητα νερά. Σου αρέσει η ιδέα του να πας ένα road trip χωρίς χάρτη; Αν ναι, ο Τοξότης είναι για σένα!

Διάβασε ακόμα:

6 ζώδια που δε φοβούνται να κάνουν την πρώτη κίνηση

featured image: pinterest| @mylittlejourney