3 τυποι γυναικων που συναντας στο αεροδρομιο

Τα ταξίδια είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ενός ανθρώπου. Η αναμονή στο αεροδρόμιο, η βόλτα στα Hellenic Duty Free Shops στην διαδρομή για το Gate και η στιγμή που επιτέλους θα καθίσεις στην αεροπορική σου θέση και θα σε πιάσει εκείνο το σφίξιμο στο στομάχι. Όχι γιατί φοβάσαι τα αεροπλάνα, ή γιατί διστάζεις να κάνεις το ταξίδι που έχεις προγραμματίσει, μα γιατί θα επισκεφθείς επιτέλους μια νέα πόλη, θα δεις ξανά εκείνους που έλειπαν τόσο καιρό από τη ζωή σου και θα συναντήσεις ανθρώπους που ίσως να μην είχες ξαναδεί ποτέ πριν.

Εκτός όμως από τον προορισμό, κάτι που σκέφτεσαι ακόμα είναι και το στυλ, το ντύσιμο, η εμφάνισή σου. Γιατί πάνω απ’ όλα είσαι γυναίκα, είτε είσαι μητέρα, είτε επαγγελματίας, είτε απλώς φοιτήτρια. Εμείς με τη σειρά μας σκεφτήκαμε λοιπόν, να σου παρουσιάσουμε τους τρεις πιο συνηθισμένους τύπους γυναικών που θα πετύχεις σε ένα από τα 115 Hellenic Duty Free Shops που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα.

Η business woman

3 τυποι γυναικων που συναντας στο αεροδρομιο

Η επαγγελματίας γυναίκα είναι συνήθως μια κοπέλα που έχει πατήσει τα 30 μα δεν ξεχνά ποτέ πως το στυλ έχει διαχρονική αξία. Είναι εκείνη που θα κάνει κατά μέσο όρο 25 επαγγελματικά ταξίδια τον χρόνο και θα την καταλάβεις από την συντηρητική της tote bag, η οποία θα κρύβει μια πολύχρωμη ομπρέλα. Κάτι που θυμίζει λίγο τη μαγεία της Mary Poppins. Το ρολόι της θα είναι ακριβό και τελευταίας τεχνολογίας, ενώ θα την βλέπεις να το κοιτάει συνεχώς, ενώ θα τρέχει να προλάβει να αγοράσει εκείνο το άρωμα που ξέχασε φεύγοντας βιαστικά από το σπίτι. Η business woman του αεροδρομίου, είναι εκείνη που πάντα τρέχει! 

Η μητέρα με το παιδί στα ξένα

3 τυποι γυναικων που συναντας στο αεροδρομιο

Η κλασική Ελληνίδα μάνα είναι συνήθως μια καλοντυμένη κυρία γύρω στα 50 που ναι μεν θέλει να έχει στυλ, μα πρώτα απ’ όλα προτιμά να ταξιδέψει άνετη. Είναι η κυρία που θα περπατάει με το πάσο της προς τη πύλη, καθώς θα έχει φτάσει τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο, αφενός για να μη χάσει την πτήση της και αφετέρου για να προλάβει να αγοράσει στο ξενιτεμένο παιδί της κάτι που να θυμίζει Ελλάδα. Αυτό φυσικά θα είναι φαγώσιμο, «αφού δεν τρως παιδί μου, φαίνεται». Η τσάντα της Ελληνίδας μάνας δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική από μια shopping bag για να χωράει τόσα πράγματα, ώστε να πάει γεμάτη και να γυρίσει άδεια. Δεν θα λείπει σαφώς μια ομπρέλα σε ουδέτερο χρώμα, καθώς προορίζεται για χρήση από όλη την οικογένεια, ενώ το ρολόι στο χέρι της είναι το δώρο του πατέρα στην επέτειο των 10 χρόνων μαζί. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν θα πρόσεχες το ρολόι της αν δεν το κοιτούσε συνέχεια.

Η φοιτήτρια

3 τυποι γυναικων που συναντας στο αεροδρομιο

Θα την καταλάβεις από το πόσο light ταξιδεύει, αφού το μόνο που την ενδιαφέρει την συγκεκριμένη στιγμή είναι το ντύσιμό της, συγχρονισμένο πάντα με την τελευταία τάση της μόδας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως η τσάντα της δεν θα χωράει τίποτα άλλο εκτός από το κινητό και το πορτοφόλι της. Γιατί, αν δεν φτάσεις όμορφη, καλύτερα να μην πας καθόλου! Όταν ταξιδεύει θα επισκέπτεται φίλους της σε όλο τον κόσμο, από Erasmus, για Erasmus, ξενιτεμένους, για δουλειά ή επειδή απλώς θέλει να επισκεφθεί κι εκείνη έναν νέο προορισμό. Θα την συναντήσεις στο αεροδρόμιο όλους τους μήνες εκτός από Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Ιανουάριο. Βλέπεις οι εξεταστικές είναι ζόρικες. Στο αεροδρόμιο δεν θα φτάσει ούτε πολύ νωρίς, ούτε πολύ αργά. Θα κάνει τις βόλτες της σε κάποιο από τα Hellenic Duty Free Shops της Ελλάδας και θα αγοράζει τα απαραίτητα αλκοολούχα ποτά για τους φίλους της. Το περίεργο με αυτήν την κοπέλα δεν είναι το γεγονός πως στέκεται μπροστά από την κάβα, ούτε το ότι κρατάει μια ομπρέλα στο χέρι. Το πιο παράξενο απ’ όλα είναι ότι, ενώ φοράει ρολόι για να δει τι ώρα είναι, ανοίγει το κινητό της.