Κάτσε στη θέση του λωτού, πάνω σε ένα yoga mat ή στο πάτωμα και φρόντισε οι γλουτοί σου να είναι λίγο πιο ψηλά από τα γόνατά σου. Παράλληλα διατήρησε τις φυσικές καμπύλες της σπονδυλικής σου στήλης.  Πάρε μια βαθιά εισπνοή και μια βαθιά εκπνοή από το στόμα. Πάρε μια μικρή εισπνοή και άρχισε να εκπνέεις αργά αδειάζοντας την κοιλιά σου. Άφησε την αναπνοή να γίνει φυσικά και επανέλαβε την αργή εκπνοή σου. Ξεκίνα με είκοσι φορές και αύξησε τις όσο θες στην πορεία.

Jump up and down

Ζέστανε τον αυχένα σου, τα γόνατα σου, τους ώμους σου και την μέση σου, τα χέρια σου και τα πόδια σου κάνοντας τινάγματα με τα χέρια και τα πόδια σου. Άρχισε να χοροπηδάς πάνω κάτω για 20” προσέχοντας να το κάνεις πάνω σε χαλί ή σε mat. Πρόσεξε τους αστραγάλους και τα γόνατα σου. Να κρατάς σφιχτή την κοιλιά σου και χαλαρούς τους μυς του προσώπου σου.

Μη σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις σου

Πάρε τον χρόνο σου και όσο πλένεις τα δόντια σου σκέψου 3 ωραία πράγματα που έχεις κανονίσει για τη μέρα που ξεκινάει. Αν δεν έχεις κανονίσει τίποτα ωραίο τότε πλύνε λίγο πιο επιμελώς τα δόντια σου και σκέψου την ίδια στιγμή τι μπορείς να οργανώσεις για να σου φτιάξει τη μέρα. Να φας για μεσημεριανό κάτι που σου αρέσει πολύ; Να πας στο θερινό μετά τη δουλειά; Να συναντήσεις μια φίλη το βράδυ; Το τελευταίο επεισόδιο του Casa de Papel που είναι να δεις; Να κλείσεις τα εισιτήρια για τις διακοπές; featured photo: www.entrepreneur.com