Υπάρχουν μέρες που θες πραγματικά να μείνεις μόνη σου. Να μη βλέπεις κανέναν και να μη μιλάς σε κανέναν. Επίσης εκείνες τις μέρες δε θέλεις να ακούς τις σκέψεις σου. Προτιμάς να δεις δύο τρεις σειρές σερί. Ξεκίνησε από αυτές τις τρεις.

The Kominsky Method (2018)

Ένας ηλικιωμένος πια ηθοποιός συνεχίζει την καριέρα του ως καθηγητής υποκριτικής. Όσο ζει με το βάρος της περασμένης του φήμης και μποέμ ζωής, στη ζωή του καλύτερου φίλου του συμβαίνει κάτι τραγικό. Χάνει τη γυναίκα του. Έτσι οι δύο φίλοι καταλήγουν να περνούν υπερβολικά πολύ χρόνο μαζί. Το The Kominsky Method είναι μια σειρά που αξίζει να δεις για το εξαιρετικό υποκριτικό ντουέτο Michael Douglas και Alan Arkin, αλλά και για κάτι ακόμα. Για την απόδειξη πως το να έχεις έναν φίλο εντελώς διαφορετικό από εσένα μπορεί να δώσει στη ζωή σου ακριβώς ό,τι της λείπει. Στο μεταξύ θα αναρωτιέσαι τι είναι τελικά η μέδοθος Κομίνσκι. Τότε μάλλον θα πρέπει να πατήσεις το play.

https://www.youtube.com/watch?v=TjuOTlf5Jb0

Dead To Me (2019)

Δύο γυναίκες γνωρίζονται σε ένα therapy group με βασικό στόχο τη διαχείριση του πένθους. Οι σχέσεις τους περιπλέκονται όταν η μια αποδεικνύεται πως δεν είναι ό,τι έχει δηλώσει και κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Ένα μυστικό μάλιστα που αποτελεί την πιο μεγάλη αλήθεια που αποζητά η άλλη. Το θέμα της σειράς; Η φιλία που μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα και κάτω από τις πιο περίεργες συνθήκες. Και η συγχώρεση, ακόμα και αν αυτή φαντάζει ως το πιο αδύνατο πράγμα στον κόσμο.

Διάβασε περισσότερα εδώ.

After Life (2019)

Ο Tony έχει μόλις χάσει τη γυναίκα του από καρκίνο. Δεν μπορεί να διαχειριστεί το πένθος και το μόνο που πιστεύει πως τον κρατά στη ζωή είναι πως… ο σκύλος του δε μπορεί να βάλει μόνος του φαγητό στο πιάτο του. Μέσα σε λίγα, πολύ μικρά επεισόδια θα δεις τον πιο κυνικό άνθρωπο στον κόσμο να καταλαβαίνει πως ό,τι έχουμε σε αυτό τον κόσμο είναι οι άνθρωποι.

Διάβασε περισσότερα εδώ.


featured image: Film School Rejects