Τα γυαλιά σου είναι σίγουρα ένα αναπόσπαστο αξεσουάρ που χρησιμοποιείς καθημερινά, συχνά όμως περιπλέκουν τον τρόπο που βάφεσαι ή τα χρώματα που επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν όμως 3 tricks που μπορείς εφαρμόσεις για να πετύχεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου.

1. Καλοσχηματισμένα φρύδια

Είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει το πρόσωπό σου ολοκληρωτικά καθώς και τις εκφράσεις σου. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να είναι πάντα καλοσχηματισμένα. Είτε τα προτιμάς πλούσια, είτε πιο λεπτά και τοξοτά θα πρέπει να βρείς την ισορροπία. Εάν ο σκελετός των γυαλιών σου είναι πιο nude και «ήσυχος» διάλεξε να τα μακιγιάρεις πιο φυσικά. Δώσε βάση στο να γεμίσεις τα κενά και να τονίσεις το σχήμα. Αντίθετα, εάν ο σκελετός σου είναι σε έντονη απόχρωση διάλεξε να τα τονίσεις ακόμα περισσότερα με ένα μολύβι για να μην «χάνονται» στο πρόσωπό σου.

2. Λαμπερό δέρμα

Είναι μια αλάνθαστη μέθοδος για να ξεχωρίσεις φορώντας τα γυαλιά σου. Φρόντισε να κάνεις έναν καλό καθαρισμό και στη συνέχεια βάλε την ενυδατική σου κρέμα, συμπληρώνοντας στο τέλος με μια τονωτική λοσιόν. Μια διάφανη επιδερμίδα σου δίνει αυτοπεποίθηση και δημιουργεί έναν καμβά πάνω στον οποίο τα γυαλιά σου αναδεικνύονται καλύτερα.

3. Ελαφρύ contouring

Τα γυαλιά ουσιαστικά τραβούν όλη την προσοχή στα μάτια οπότε με κάποιον τρόπο θα πρέπει να τονίσεις και το υπόλοιπο σου πρόσωπο. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν για contouring, κατά προτίμηση σε θερμή απόχρωση για να ζεστάνεις όλο σου το πρόσωπο και να αναδείξεις τις γωνίες σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να φαίνεται πιο ομοιόμορφο καθώς εάν ο σκελετός των γυαλιών σου είναι έντονος χρωματικά πρέπει να τον αντιμετωπίζεις σαν να έχεις μακιγιάζ στα μάτια.