Θα ήθελες ποτέ με μια απλή κίνηση να μπορούσες να εξαφανίσεις όλα τα «προβλήματα» των μαλλιών σου; Η COLOR WOW έχει τη λύση με τα dream cocktails τα οποία περιλαμβάνουν 3 φόρμουλες που έχουν σχεδιαστεί για να εστιάζουν σε διαφορετικά προβλήματα της τρίχας.

Τι είναι τα Dream Cocktails της Color Wow;

Το Carb Cocktail λύνει το πρόβλημα των λεπτών και χωρίς όγκο μαλλιών. Περιέχει ένα carb-based σύμπλεγμα (cellulose, starch και oat bran) το οποίο λειτουργεί ως «γέμισμα» και προσθέτει όγκο και σώμα στα μαλλιά, κάνοντας να δείχνουν πιο γεμάτα και με δύναμη, ακόμα και τα πιο αδύναμα και λεπτά μαλλιά.

Το Coconut Cocktail διορθώνει τα θαμπά, ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά που έχουν ανάγκη από άμεση ενυδάτωση. Μια θεραπεία η οποία μιμείται τη δομή των λιπιδίων και τα αντικαθιστά με ένα σύμπλεγμα από 18-ΜΕΑ και έλαιο καρύδας. Με  τη θερμοκρασία από το πιστολάκι, ενεργοποιείται η φόρμουλα και δημιουργεί ένα υγιές στρώμα ενυδάτωσης. Σαν αποτέλεσμα, τα μαλλιά είναι λαμπερά και ενυδατωμένα

Το Kale Cocktail ενυδατώνει τα εύθραυστα, ταλαιπωρημένα και σπασμένα μαλλιά προσφέροντας ενδυνάμωση. Κλινικά αποδεδειγμένο ότι αφήνει τα μαλλιά 50% με λιγότερο σπάσιμο από την πρώτη χρήση. Περιέχει blue sea kale, πλούσιο σε θειικά, αμινοξέα και βιταμίνη Β, τα οποία ενισχύουν τους δεσμούς θείου κάνοντας τα μαλλιά πολύ πιο δυνατά.

Κάθε Dream Cocktail της Color Wow είναι πλούσιο σε συστατικά, που όχι μόνο βοηθά στην εξάλειψη των προβλημάτων των μαλλιών μας με ένα μόνο πιστολάκι, αλλά συνεχίζει να βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών με κάθε χρήση.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COLOR WOW (@color_wow_greece)

Τι προσφέρουν τα Color Wow Dream Cocktails

Ενδυναμώνουν την τρίχα, ενυδατώνουν τα θαμπά και ξηρά μαλλιά και προσθέτουν τέλειο και φυσικό όγκο, προστατεύοντας τα μαλλιά από τη θερμότητα και διατηρώντας τα υγιή, δυνατά και λαμπερά. Όλα τα Cocktails είναι sulphate-free και ασφαλή για μαλλιά που έχουν extensions ή έχουν δεχθεί θεραπεία κερατίνης. 

Στην πραγματικότητα είναι leave-in θεραπείες που ξεκινούν να λειτουργούν από τη στιγμή που θα τα εφαρμόσουμε στα μαλλιά μας. Τα συστατικά τους ενεργοποιούνται με τη θερμότητα μόλις στεγνώσουμε τα μαλλιά με πιστολάκι.

Πως να χρησιμοποιήσεις τα Color Wow Dream Cocktails

Μετά το σαμπουάν και το conditioner, ταμπονάρεις με μια πετσέτα τα μαλλιά για να φύγει η περιττή υγρασία, εφαρμόζεις ποσότητα ίση με τρία πατήματα της αντλίας (εξαρτάται κι από πόσο μακριά μαλλιά έχεις) απλώνεις ομοιόμορφα και στεγνώνεις με πιστολάκι όπως κάνεις στην ρουτίνα σου. Η μόνη εξαίρεση για να μην χρησιμοποιήσεις πιστολάκι είναι με το Coconut Cocktail το οποίο μπορείς του καλοκαιρινούς κυρίως μήνες ή στα σγουρά μαλλιά, να το εφαρμόσεις και να αφήσεις τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά. Προσφέρει ένα super λαμπερό glossy και υγιές αποτέλεσμα, ιδανικό για τις μέρες τον διακοπών που τα μαλλιά ταλαιπωρούνται  από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 Cocktails το ένα μετά το άλλο και όχι ταυτόχρονα! Ξεκινάς με το Kale και μπορείς να συνεχίζεις με το Coconut ή το Carb ανάλογα τις ανάγκες των μαλλιών σου.

Ανακάλυψε περισσότερα για τις leave-in θεραπείες κι άλλα προϊόντα της COLOR WOW στο e-papageorgiou.gr

PS. Τσέκαρε το Dream Coat – Anti Frizz, τη #1 θεραπεία κατά του φριζαρίσματος από την υγρασία. Ιδανικό για ξηρά μαλλιά με τάση να φριζάρουν ή βαμμένα μαλλιά και μαλλιά που έχουν υποστεί θεραπεία με κερατίνη.