Η Τζάκι Κένεντι φορούσε τα μεγάλα γυαλιά ηλίου της που έμειναν αξέχαστα, ενώ η Audrey Hepburn εκτίναξε την αξία του πιο αγαπημένου διαχρονικού little black dress.

Κάθε αγαπημένο fashion icon διέθετε το δικό της αξεσουάρ που αποτελούσε το σήμα κατατεθέν του.Για να βρεις κι εσύ το αξεσουάρ-ταυτότητά σου, ακολούθησε του παρακάτω κανόνες.

1. Βρες ποιο είναι το δυνατό σημείο του στυλ σου

Μπορεί πάντα να σου άρεσαν οι έντονες boho ζώνες ή να διαθέτεις πολλές τσάντες που οι φίλες σου πάντα σου ζητάνε να τους δανείσεις.Όποια και αν είναι η δική αυτή “αδυναμία”, είναι ταυτόχρονα και ο τρόπος για να βρεις το αξεσουάρ που θα σε αντιπροσωπεύει.

2. Αναζήτησε εκείνο το κομμάτι που ολοκληρώνει το στυλ σου

Ξέρεις, εκείνο το κομμάτι που αν λείπει νιώθεις πως το outfit είναι μισό ή εκείνο που πάνω του χτίζεις κάθε αγαπημένη σου εμφάνιση. Μπορεί να είναι ένα ζευγάρι statement γόβες ή ένα ακόμη κομψό καπέλο. Η απάντηση βρίσκεται ήδη στη ντουλάπα σου.

fashionising.com

3. Ταίριαξε το αγαπημένο σου αξεσουάρ στα καθημερινά σου outfit

Όταν βρεις το αγαπημένο σου αξεσουάρ δε σημαίνει πως χρειάζεται να φοράς ακριβώς το ίδιο κομμάτι κάθε φορά. Αν για παράδειγμα λατρεύεις τα φουλάρια βρες σχέδια που ταιριάζουν στα υπόλοιπα ρούχα της ντουλάπας σου και κάνε αμέτρητους συνδυασμούς έτσι ώστε να είσαι κάθε φορά ανανεωμένη με ένα μόνο είδος αξεσουάρ.

Διάβασε επίσης: 4 trends που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς αυτό το καλοκαίρι

featured image: thegarnettereport.com