3 είδη Κριού που θα συναντήσεις εκεί έξω

3 είδη Κριού που θα συναντήσεις εκεί έξω

Μπορεί να μην το έχεις καταλάβει ακόμη, αλλά η Άνοιξη είναι εδώ και μαζί με αυτή και η γενέθλια περίοδος των Κριών.

Ο Κριός, με κυρίαρχο στοιχείο τη φωτιά και κυβερνήτη τον Άρη, έχει σαν βασικό του χαρακτηριστικό την αμείωτη ενέργεια και την επιθυμία για ταχεία εξέλιξη είτε πρόκειται για την καριέρα, τα προσωπικά ή τη ζωή γενικότερα. Αλλά εννοείται ότι δεν συμπεριφέρονται όλοι οι Κριοί με τον ίδιο τρόπο. Κάθε Κριός αντιμετωπίζει διαφορετικά την κάθε κατάσταση. Είτε αφήνοντας την ανταγωνιστική του πλευρά να υπερισχύσει είτε κάνοντας πίσω συμβιβαζόμενος, χωρίς διάθεση να διεκδικήσει, ο Κριός είναι ένα ζώδιο με έντονη επιθυμία για εξέλιξη. Ακολουθούν οι τρεις κύριοι τύποι Κριού που μπορεί συναντήσεις εκεί έξω ή να δεις τον εαυτό σου σε έναν από αυτούς αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού.

Ο Αιώνιος Νέος

Ο εν λόγω Κριός παραμένει νέος -στην καρδιά- όσα χρόνια και αν περάσουν. Πράγμα που από μια άποψη είναι πολύ καλό μιας και τον διακρίνει η αμείωτη ενέργεια και η όρεξη για πλάκα. Μπορείς όμως να αναγνωρίσεις, είτε ανήκεις στο ζώδιο του Κριού ή έχεις στο περιβάλλον σου κάποιον, ότι η άλλη όψη του νομίσματος δεν είναι τόσο ευχάριστη. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά ή όπως τα έχει υπολογίσει, το σίγουρο είναι ότι θα παραπονιέται και να κλαψουρίζει διαμαρτυρόμενος όπως ένα μικρό παιδί στους γονείς του. Αλλά το καλό με τον Κριό είναι ότι δε θα κάτσει για πολύ σε μια τέτοια κατάσταση. Αν κάποιος δεν τον εκτιμά αποχωρεί χωρίς να χάνει χρόνο περιμένοντας την επιβεβαίωση που άργησε μια μέρα.

Η Συντριπτική Δύναμη

Ακόμη και αν δεν έχεις γνωρίσει κάποιον Κριό είναι πολύ πιθανό να έχεις ακούσει για την ανάγκη κάποιων από αυτούς για αυτοπροβολή, για δράση αλλά και διάθεση για αντιπαράθεση. Ο Κριός αυτής της κατηγορίας ασχολείται με το ίδιο πάθος είτε πρόκειται για τη δουλειά του είτε για το χόμπι του. Θέλει όχι μόνο να είναι ο πρώτος που κάνει κάτι αλλά θέλει να είναι και αυτός που θα το κάνει καλύτερα από όλους. Πολλές φορές παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και πιέζεται για να φέρει εις πέρας μια αποστολή. Στάσου στο πλάι του και επευφήμησε τον, αυτό του αρκεί.

Ο Ήρωας

Ο Ήρωας αναζητά πιθανές καταστάσεις ώστε να μπορέσει να διαθέσει την βοήθειά του. Δεν σταματά βέβαια, σαν Κριός, να επιθυμεί να έχει ηγετικό ρόλο, ειδικά αν πρόκειται μέσω αυτού να ταχθεί απέναντι στην αδικία. Μετρά ώρες εθελοντικής εργασίας σαν να είναι η πραγματική του δουλειά. Αγαπά την προσοχή όπως κάθε Κριός, αλλά η διαφορά είναι ότι προτιμά να την εξαργυρώνει για καλό σκοπό, παρά να απολαμβάνει μόνος του τους επαίνους. Ένα τέτοιο Κριό θες να έχεις δίπλα σου. Αν είσαι εσύ ένας τέτοιος Κριός συνέχισε έτσι.

Μάθε τι είδους μαμά θα γίνεις ανάλογα με το ζώδιό σου

featured image: unsplash.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.