Τι φέρνει το 2020 για κάθε ζώδιο; Διάβασε παρακάτω.

Κριός: Ένας χρόνος προσωπικών και επαγγελματικών εμπειριών

Να αρχίσουμε με τα άσχημα νέα πρώτα, Κριέ; Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος στις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου, αλλά το έχεις. Χρησιμοποίησε αυτή την ανάδρομη πορεία για να δεις καθαρά τις πράξεις και τις επιθυμίες σου. Αυτή τη χρονιά θα νιώσεις μια τεράστια επιθυμία να περιπλανηθείς σε άγνωστα νερά και να φύγεις μακριά από το γνώριμο περιβάλλον σου. Υπάρχουν πολλά που έχεις να βιώσεις και να μάθεις φέτος.

Ταύρος: Η χρονιά που θα χτίσεις πάνω στα θεμέλια που βάζεις τόσο καιρό

Ό,τι δίνεις παίρνεις, Ταύρε. Επίσης όσο περισσότερη δουλειά κάνεις, τόσο περισσότερα κερδίζεις. Έτσι για να ξέρεις. Το χειρότερο κομμάτι του 2020; Ο κυβερνήτης σου θα γυρίσει ανάδρομος στις 13 Μαΐου μέχρι και τις 25 Ιουνίου και θα επηρεάσει τα οικονομικά, αλλά και την αυταξία σου. Αυτή τη χρονιά θα μπορούσε να σου προσφέρει ευημερία, αλλά θα πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες και ξεκαθαρίσματα στις προτεραιότητες σου.

Δίδυμοι: Χρονιά σχέσεων και μαγικών, νέων ξεκινημάτων

Βρίσκεσαι στο spotlight φέτος, Δίδυμε. Με κάθε τρόπο. Τον Μάιο θα θέλεις να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και τις σχέσεις σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα περάσει από το ζώδιό σου από τον Μάιο ως τον Ιούνιο, και αυτό θα βάλει τις σχέσεις σου και τις αξίες σου σε μεγεθυντικό φακό. Άφησε πίσω το παρελθόν, γιατί έρχονται μαγικά νέα κεφάλαια στον δρόμο σου.

Καρκίνος: Η χρονιά που επιτέλους θα βάλεις πρώτα τον εαυτό σου

Θα γίνουν έξι εκλείψεις το 2020. Αυτό το αναφέρουμε γιατί είσαι moon child και πάντα σε επηρεάζουν. Η ανάδρομη Αφροδίτη μέσα από τον 12ο οίκο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να συγχωρήσεις και να ξεχάσεις ό,τι χρειάζεται. Ο Κρόνος θα ταράξει λίγο τα νερά στον 8ο οίκο σου, αλλά θα σταθεροποιήσει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Λέων: Η χρονιά για να αναλάβεις δράση στα κοινωνικά

Μόλις ξεπεράσεις τις επιρροές των εκλείψεων στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, φρόντισε να είσαι πιο συνειδητός σε ό,τι έχει να κάνει με τη ρουτίνα και την υγεία σου. Σιγά σιγά θα αρχίσεις να επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου αλήθεια και το αίσθημα του να ανήκεις σε αυτόν τον κόσμο. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη σε αυτό το κομμάτι του χάρτη σου, οπότε θα αποτελέσει και μια καλή ευκαιρία να ανανεώσεις και να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Παρθένος: Η χρονιά που θα επικεντρωθείς στην επαγγελματική VS. προσωπική ζωή

Ποιες είναι η φιλοδοξίες σου, Παρθένε; Παρόλο που είσαι ένα από τα πιο πολυμήχανα ζώδια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είσαι πραγματικά ευτυχισμένη στην επαγγελματική σου ζωή; Το πεπρωμένο σου σε καλεί και το 2020 είναι η χρονιά που θα τα καταφέρεις. Στο μεταξύ, εκμεταλλεύσου την επιρροή του Ουρανού, καθώς κάνει πιο επαναστατικές τις προσωπικές σου φιλοσοφίες και την προοπτική σου για τη ζωή. Ανακάλυψε την αλήθεια σου και ακολούθησε το μονοπάτι σου.

Ζυγός: Μια χρονιά θετικών εξελίξεων σε ό,τι έχει να κάνει με την αυτοεικόνα και τον έρωτα

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σου, γυρνάει ανάδρομη, και ίσως νιώσεις να μην έχεις αρκετή ενέργεια. Παρόλα αυτά, είναι μια τέλεια εποχή για να αξιολογήσεις, να παρατηρήσεις τις σχέσεις σου και το σύστημα αξιών σου. Οι επερχόμενες εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, θα φέρουν νέα ξεκινήματα, αλλαγή στον τρόπο που επικοινωνείς και στην προσωπική σου φιλοσοφία. Είναι επίσης ιδανική χρονιά για να διαβάσεις, να ταξιδέψεις και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Σκορπιός: Μια χρονιά για υλική και πνευματική αφθονία

Προς τα πού πηγαίνεις, Σκορπιέ; Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου ρίχνουν φως στον τρόπο που σκέφτεσαι και στη γενικότερη φιλοσοφία σου. Επιτέλους, δημιουργείς τη ζωή που πάντα ήθελες. Πέρσι, ο Δίας στον Τοξότη διεύρυνε το όραμά σου και αύξησε την αυτοπεποίθησή σου.. Αυτή τη χρονιά, ο Δίας στον Αιγόκερω σε βοηθάει να χτίσεις κάτι που θα κρατήσει για καιρό. Το μυαλό σου είναι όμως και στη διαδικασία ανάπτυξης. Για να μην αναφέρουμε το ότι θα μάθεις πώς να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Τοξότης: Μια χρονιά για να ξαναδουλέψεις το σύστημα αξιών σου

Το 2020 θα επικεντρωθείς στον εαυτό σου σε ό,τι έχει να κάνει με τις προσωπικές στιγμές σου, αλλά και με τις σχέσεις σου. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που πρέπει να αφήσεις πίσω σου, οπότε ετοιμάσου για το απαραίτητο detox που καλείσαι να κάνεις. Ο Κρόνος θα μπει στον τομέα της επικοινωνίας, και αυτό σημαίνει πως ήρθε η στιγμή για σένα να αποκτήσεις την τέλεια γνώση πάνω σε ένα skill και ίσως να σταθεροποιήσεις μια σχέση στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αιγόκερως: Μια χρονιά για να κάνεις πρόοδο με κάθε τρόπο

Έχεις κάνει πολύ δρόμο, Αιγόκερε. Τα καλά νέα είναι πως τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο χαλαρά όταν ο κυβερνήτης σου, Κρόνος, μπει στον Υδροχόο. Ωστόσο, μέχρι τότε, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να φροντίσεις. Αυτή τη χρονιά θα ασχοληθείς με το mindfulness, το πρόγραμμα της δουλειάς σου και ίσως τη ρουτίνα της υγείας σου. Το να δουλεύεις τόσο πολύ δεν είναι πάντα απαραίτητο. Φρόντισε να κρατήσεις μια ισορροπία.

Υδροχόος: Μια χρονιά για να πάρεις τον εαυτό σου πιο σοβαρά

Το να αφήνεις πίσω κάποια πράγματα ήταν το θέμα του 2019 για εσένα, γιατί κρατούσες ανούσιες κακίες ή αναζητούσες με μανία “κλεισίματα” σε καταστάσεις. Το 2020 θα σε πάει ένα νέο ταξίδι και θα το ευχαριστηθείς. Για αρχή, είναι η χρονιά που θα επικεντρωθείς περισσότερο στον εαυτό σου και στην προσωπική σου αλήθεια. Τι σε κάνει χαρούμενο; Ποιος είναι ο σκοπός σου; Όταν ο Κρόνος μπει στο ζώδιό σου τον Δεκέμβριο -θα παραμείνει μέχρι και το 2023- και θα αποτελέσει ένα δυνατό ταρακούνημα για εσένα. Θετικό παρόλα αυτά.

Ιχθύς: Μια χρονιά για να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο

Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τον Κρόνο, Ιχθύ; Πάντα έκανες focus στο να αναπτυχθείς ψυχικά και να γίνεσαι δημιουργικός. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις, μπαίνοντας σε αυτή τη νέα δεκαετία. Αρχικά, είναι σημαντικό να παρατηρήσεις τις βασικές αξίες σου, και τις σχέσεις σου με την οικογένεια σου. Η έλλειψη αυτοεκτίμησης μπορεί να είναι αστρική καμιά φορά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε διορθώνεται.

Πηγή: Elite Daily
featured image: Elite Daily