Ακολουθούν quotes διάσημων γυναικών που προσπάθησαν, πέτυχαν, απέτυχαν και συνέχισαν προσπαθούν και να εμπνέουν.

*Lady Gaga: “Κάποιες γυναίκες επιλέγουν να ακολουθούν άνδρες, ενώ άλλες γυναίκες επιλέγουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Αν αναρωτιέσαι τι να επιλέξεις, θυμήσου ότι η καριέρα δεν θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα σου πει ότι δεν σε αγαπάει πλέον”.

*Μάγια Αγγέλου: “Αν δεν σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το. Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, άλλαξε τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις. Μην παραπονιέσα”

*Oprah Winfrey: “Στο παρελθόν φοβόμουν τους ανθρώπους που θα έλεγαν: ‘Μα, ποια νομίζει ότι είναι;’. Τώρα έχω το θάρρος να σταθώ μπροστά στον οποιονδήποτε και να πω ‘Αυτή είμαι’.”

*Tina Fey: “Δεν υπάρχουν λάθη, μόνο ευκαιρίες”.

*Beyoncé: “Κάθε φορά που αισθάνομαι άσχημα, χρησιμοποιώ αυτό το συναίσθημα για να με παρακινήσει να εργαστώ σκληρότερα. Επιτρέπω στον εαυτό μου το πολύ μια μέρα να λυπάμαι για τον εαυτό μου. Όταν δεν αισθάνομαι στα καλύτερά μου, αναρωτιέμαι ‘Τι θα κάνεις γι’ αυτό;’ και χρησιμοποιώ την αρνητικότητα για να γίνω καλύτερη”.

*Padma Lakshmi: “Η ομορφιά δεν είναι επίτευγμα. Τι κάνεις με αυτή έχει σημασία. “

*Anna Wintour: “Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται καλά σε όσους είναι σίγουροι για το τι θέλουν”.

*Shonda Rhimes: “Τα όνειρα είναι υπέροχα, αλλά είναι απλώς όνειρα. Φευγάτα, εφήμερα, όμορφα. Αλλά τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα μόνο επειδή τα ονειρεύεσαι. Είναι η σκληρή δουλειά που κάνει τα πράγματα να συμβούν. Είναι η σκληρή δουλειά που δημιουργεί την αλλαγή.”

*Michelle Obama: “Η επιτυχία δεν έχει να κάνει με το πόσα χρήματα βγάζεις. Έχει να κάνει με τη διαφορά που κάνεις στις ζωές των ανθρώπων”.

*Drew Barrymore: “Η ζωή είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Στο τέλος, μερικές από τις μεγαλύτερες δυσκολίες σου γίνονται η δύναμή σου”.

*Jennifer Aniston: “Δεν υπάρχει μεταμέλεια στη ζωή. Μόνο μαθήματα”.

*Coco Chanel: “Η επιτυχία συμβαίνει πιο συχνά σε εκείνους που δεν γνωρίζουν ότι η αποτυχία είναι αναπόφευκτη”.

*Rihanna: “Υπάρχει κάτι ξεχωριστό σε μια γυναίκα που κυριαρχεί σε έναν κόσμο κυριαρχούμενο από άντρες. Χρειάζεται χάρη, δύναμη, νοημοσύνη, γενναιότητα και το τσαγανό να μην δέχεται ποτέ το όχι ως απάντηση”.

*Heidi Klum: “Δεν κάθομαι και παρακολουθώ τα πράγματα να συμβαίνουν και να έρχονται στο πιάτο μου. Έκανα και κάνω πολλά πράγματα. Η επιτυχία δεν συμβαίνει αν απλά περιμένουμε να συμβεί. Το πρωινό πουλί παίρνει το σκουλήκι. “

*Reese Witherspoon: “Τι θα γινόταν εάν ενθαρρύναμε όλες τις γυναίκες να είναι λίγο πιο φιλόδοξες; Νομίζω ότι ο κόσμος θα άλλαζε”.

*Zendaya: “Είχα πολλές φωνές που μου έλεγαν τι πρέπει να κάνω. Προσωπικά, θα προτιμούσα να ζήσω και να πεθάνω όπως θα αποφάσιζα εγώ. Εάν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, τουλάχιστον θα ήταν δική μου επιλογή. Δεν θα επέτρεπα σε κάποιο άτομο, κάποιον μάγκα με κοστούμι, να τα κάνει χάλια για εμένα”.

*Katy Perry: “Ας ελπίσουμε ότι αυτό το εξώφυλλο μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για τις γυναίκες εκεί έξω, ότι είναι εντάξει να είσαι περήφανη για την επιτυχία που κέρδισες σκληρά και ότι δεν είναι ντροπή να είσαι αφεντικό”. (2015 , εξώφυλλο Forbes)

*Priyanka Chopra: “Δίδαξα στον εαυτό μου να έχω αυτοπεποίθηση. Όταν περπατούσα σε ένα δωμάτιο και φοβόμουν υπερβολικά, έλεγα στον εαυτό μου ‘Δεν φοβάμαι κανέναν’ και οι άνθρωποι με πίστευαν. Πρέπει να διδάξεις τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τον κόσμο”.

*Emma Watson: “Δεν θέλω άλλοι άνθρωποι να αποφασίζουν ποια είμαι. Θέλω να αποφασίζω εγώ για τον εαυτό μου”.


Δες ακόμα: Πρωινές συνήθειες ενός #girlboss που αγαπά τον εαυτό του!