20 τατουάζ στον αστράγαλο που θα στείλεις απευθείας στον tattoo artist σου

20 τατουάζ στον αστράγαλο που θα στείλεις απευθείας στον tattoo artist σου

Ναι, υπάρχει λόγος που βλέπεις όλο και περισσότερους ανθρώπους με τατουάζ στον αστράγαλο εκεί έξω. Όχι μόνο επειδή είναι ένα σημείο που εμφανίζεις και κρύβεις εύκολα, αλλά και επειδή είναι πραγματικά όμορφο και ιδιαίτερο. Το έχουν προτιμήσει τα tattoo τους διάφορες celebrities όπως Hailey Bieber και Rihanna.

Σκέψου εκείνο το τατουάζ που δεν κρύβει όλη σου τη φιλοσοφία αλλά ένα ιδιαίτερο κομμάτι του mindset ή της ζωής σου και επένδυσε το στον αστράγαλο σου. Designs όπως γραμμικά κύματα αν λατρεύεις τη θάλασσα, το κατοικίδιο σου, μια φράση (ή καλύτερα λέξη που σε εμπνέει). Η αγαπημένη σου ηρωίδα της Disney, το spirit animal σου, ακόμα και το αγαπημένο σου emoji. Why not?

Πάρε έμπνευση από τα παρακάτω τατουάζ που είδαμε στο Instagram και προγραμμάτισε το επόμενο ραντεβού σου με τον tattoo artist σου.

1. https://www.instagram.com/p/BlvrGWjj1OQ/?utm_source=ig_embed 2.
3.
4. https://www.instagram.com/p/BsTOAeYHPDz/?utm_source=ig_embed 5. https://www.instagram.com/p/BpMwhc_gLwo/?utm_source=ig_embed 6. https://www.instagram.com/p/Bgl68ckgn8r/?utm_source=ig_embed 7. https://www.instagram.com/p/Bb3NMpsgsBO/?utm_source=ig_embed 8. https://www.instagram.com/p/BvzBILznufF/?utm_source=ig_embed 9.
10.
View this post on Instagram

Little bumble bee for Ella ✨

A post shared by s t i c k & p o k e. (@kalula_tattoo) on

11.

https://www.instagram.com/p/Bo8eroZF7NM/?utm_source=ig_embed 12. https://www.instagram.com/p/BxPL39cprnL/?utm_source=ig_embed 13. https://www.instagram.com/p/Be9QQbkgg0v/?utm_source=ig_embed 14.
View this post on Instagram

#타투이스트이다 #idatattoo . My little princess .

A post shared by Ida (@tattooist_ida) on

15. https://www.instagram.com/p/BWUeycYgNYK/?utm_source=ig_embed

>> Ακολούθησε μας στο Instagram <<


featured image: @GHINKOS
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.