Το πιο βασικό και το μεγαλύτερο “κρίμα” είναι ότι πονάνε δύο άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να είναι μαζί. Αν, λοιπόν, χώρισες, αυτό που σου προτείνουμε είναι να μην πέσεις στην παγίδα και να προσπαθήσεις να δεις τα θετικά. Ξέρουμε πως αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη, αλλά να ξέρεις ότι μόνο έτσι θα βγεις κερδισμένη. Κάνε τη χάρη σε εσένα και ψάξε το άτομο που ήσουν πριν μπεις σε αυτή τη σχέση, δες ποια έγινες σήμερα και απόλαυσε όλα εκείνα που μπορείς να κάνεις με τον εαυτό σου. Μόνη σου. Γιατί μη ξεχνάς πως το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή σου είσαι εσύ.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο μόνος τρόπος να ξεπεράσεις έναν χωρισμό είναι να προχωρήσεις μπροστά και να ζήσεις τη ζωή σου. Όπως μόνο εσύ ξέρεις.

18 τρόποι να προχωρήσεις μετά από ένα χωρισμό
immeganmaria.tumblr.com/

Γίνε εγωίστρια: Μπορείς πλέον να κάνεις ότι θέλεις, χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Και αυτό, μερικές φορές είναι λυτρωτικό. Το πιο περίεργο όταν βγαίνεις από μια μεγάλη σχέση είναι ότι συνειδητοποιείς πόσα πράγματα έχεις ξεχάσει να κάνεις μόνη σου.

Κάνε σχέδια μόνη σου

Δες όποια ταινία θέλεις ( ναι, εκείνη τη χαζή κομεντί)

Παρήγγειλε αυτό που θέλεις (γιατί σε μερικές αρέσει η πίτσα χωρίς bacon)

Μετακίνησε τα έπιπλα του σπιτιού σου

Βάλε στο τέρμα την αγαπημένη σου μουσική ( Ρέμο)

Χρησιμοποίησε ΌΛΟ το ζεστό νερό στο μπάνιο

Δες ακόμη: Οσα μου εμαθε ενας χωρισμος

18 τρόποι να προχωρήσεις μετά από ένα χωρισμό
retrobabe.tumblr.com/
Βγες ξανά στον κόσμο: ένας βασικός στόχος μετά τον χωρισμό είναι να ξεπεράσεις το στάδιο του καναπέ, της κουβερτούλας και του Netflix. Παρόλα αυτά, αυτό πρέπει να γίνει με προσοχή για να μη φτάσεις απότομα στο άλλο άκρο. Κάνε μαθήματα γιόγκα Πήγαινε σε ένα μουσείο Κάνε μαθήματα μαγειρικής ( ο Άκης τι παραπάνω έχει δηλαδή) Δοκίμασε ένα καινούργιο extreme sport ( ναι, μπορείς) Ξεκίνα το χορό Βγες ένα ραντεβού (απλά και όμορφα)
18 τρόποι να προχωρήσεις μετά από ένα χωρισμό
http://www.cruzine.com
Προχώρησε παρακάτω: το τελικό και ίσως πιο ανακουφιστικό στάδιο. Όταν συνειδητοποιήσεις πως έφτασε ο καιρός που πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω, τότε θα ηρεμήσεις εσωτερικά.

Τίποτα δε μας χαρίζεται σε αυτή τη ζωή και αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσεις ποτέ!

Επικεντρώσου στο τι κάνεις εσύ και όχι σε άσκοπο stalking Προσπάθησε να ξεχάσεις τα λάθη του παρελθόντος (έτσι μόνο θα σταματήσεις να βασανίζεις τον εαυτό σου) Σταμάτα να πιστεύεις πως ο χωρισμός σας ήταν άδικος. Τίποτα δεν είναι άδικο και τίποτα δεν είναι δίκαιο. Και να σου πω και κάτι; Τίποτα δε μας χαρίζεται σε αυτή τη ζωή. ( Εκτός αν είσαι η κόρη του Βαρδινογιάννη, τότε πάσο) Ρώτησε τον εαυτό σου τι έμαθε από όλη αυτή την ιστορία. Και άκουσε την απάντησή του με προσοχή και αγάπη. Θυμήσου πως είσαι η μοναδική υπεύθυνη για τη ζωή σου. Μάθε να χαμογελάς, ξανά. Από την αρχή.

Δες ακόμη: Γιατι χωριζουν οι ανθρωποι;