Δεν ξέρω αν είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σου, αλλά σίγουρα είναι από τους πιο σημαντικούς. Την αγαπάς. Την αγαπάς πολύ. Είναι κάθε φορά εκεί για να σου πει τι είναι σωστό και τι λάθος, είναι εκεί για να σου χαμογελάσει με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Είναι η  καλύτερή σου φίλη και είτε την έχεις από το νηπιαγωγείο είτε από το λύκειο το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Έχετε μαζί αυτή τη μανιακή ανάγκη το ένα βράδυ να γίνετε μικρές Bridget Jones και το επόμενο (ή και το ίδιο αν κάτσει) να γίνετε εχμ αυτή η better than your ex, hotter than your next. Μην παρεξηγείς, ξέρεις σίγουρα και εσύ πως πάει το πράγμα. Τους χρωστάμε ένα μικρό tribute.

Σε ευχαριστώ που έκανες τόσες μοναδικές στιγμές, φανταστικές!

Μερικές φορές η πιο απλή στιγμή μπορεί να αλλάξει και να μεταμορφωθεί σε κάτι ιδιαίτερο, μόνο και μόνο επειδή θα βάλεις τα σωστά άτομα.

via GIPHY

Σε ευχαριστώ που ξέρεις ότι κάτι πάει λάθος

Και όταν εννοώ ξέρεις, εννοώ πριν ακόμη συμβεί. Έχεις ένα μαγικό τρόπο να αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει και να με προειδοποιείς και ας ξέρεις ότι θα κάνω για ακόμη μια φορά τη χαζομάρα μου.

Σε ευχαριστώ που προσπαθείς να με καταλάβεις, όταν ούτε εγώ η ίδια μπορώ

Το μυαλό των αγοριών λέει ”για εσένα ήμουν περίπλοκος γιατί απλά ήμουν απλός”. Το δικό μας πάλι κανείς ποτέ δεν κατάλαβε τι λέει. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρίνεις παρά να προσπαθήσεις να καταλάβεις και εσύ κάθε φορά επιλέγεις το δύσκολο.

via GIPHY

Σε ευχαριστώ που τα ρούχα σου είναι και δικά μου

🙂

via GIPHY

Σε ευχαριστώ για τα ταξίδια μας

Που χαθήκαμε και που θα χαθούμε σε στενά. Και σε ευχαριστώ και για τα-ξύδια μας.

Σε ευχαριστώ που επιλέγεις μερικές φορές να είσαι λάθος

Μερικές φορές μια σχέση μετράει περισσότερο από την περηφάνεια μας.

Σε ευχαριστώ που υποστηρίζεις τις αποφάσεις μου

Έκανα πέρσι τα ίδια και θα κάνω πάλι φέτος τα ίδια, σε ευχαριστώ που μου χαμογελάς, μου λες το σωστό και μετά με στηρίζεις.

via GIPHY

Σε ευχαριστώ που αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα μαζί

Είναι τόσο απλό όσο αυτό που μας έλεγαν όταν ήμασταν μικρές. Η χαρά όταν μοιράζεται είναι διπλή και η λύπη μισή.

Σε ευχαριστώ που με άφησες να κλάψω για εκείνο το αγόρι

Και για το άλλο, και για εκείνο το άλλο και για το παράλλο. Σταματάω. Γιατί ξέρεις ότι πρέπει να κλάψω για να λυτρωθώ και για να προχωρήσω. Σε ευχαριστώ που με άκουσες να λέω ξανά και ξανά τα ίδια. Για αγάπες, για έρωτες, και για δαιμόνια στο μυαλό μου και στο μυαλό των αγοριών μου.

 Σε ευχαριστώ για τις βόλτες με τα αμάξια

Για εκείνες τις πρώτες τις περίεργες όταν πήραμε δίπλωμα, και για τις άλλες που δεν ήμασταν καλά και βάλαμε στο τέρμα τη μουσική.

Σε ευχαριστώ που πιστεύεις σε εμένα

Μου λες ότι θα τα καταφέρω, μου λες ότι το μάθημα είναι δύσκολο αλλά εγώ είμαι για τα δύσκολα, μου λες ότι αυτό το αγόρι προφανώς και με θέλει. Η εξήγηση είναι πάντα απλή. Ρε κολλητή είσαι εσύ, είναι δυνατόν να μην μπορείς;

Σε ευχαριστώ που με αγαπάς

Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, αλήθεια. Η αγάπη είναι κάτι χιλιοειπωμένο και παρόλα αυτά κάτι που δε θα χάσει ποτέ την αξία του αν βγαίνει από το στόμα κάποιου που το εννοεί. Η αγάπη η πραγματική είναι αύρα. Τη νιώθεις

Σε ευχαριστώ που μου μαθαίνεις να με αγαπάω περισσότερο

Με τα στραβά και τα καλά μου. Μου μαθαίνεις ότι αυτή είμαι και ότι έτσι με αγαπάνε οι άλλοι άρα έτσι πρέπει να με αγαπήσω και εγώ. Χωρίς tight gap και με λίγα παραπάνω νεύρα.

Σε ευχαριστώ που το σπίτι σου είναι σπίτι μου

Είναι πάντα όμορφο να ξέρεις ότι υπάρχουν ανοιχτές πόρτες που σε περιμένουν.

Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ 

Αυτό.

via GIPHY

Σε ευχαριστώ, ίσως το πιο σημαντικό ευχαριστώ που που έμαθες ότι εμείς θα μένουμε εδώ όταν όλοι οι άλλοι θα έχουν φύγει. Σε ευχαριστώ.

via GIPHY

Διάβασε επίσης, 33 πραγματα για τα οποια δε μπορει να σε κρινει η κολλητη σου