Αν είσαι από εκείνες που κάνουν μαραθώνιο γιορτινών cocktail parties σου έχω τις πιο ωραίες mini bags που θα βρεις στην αγορά.

Mini βελούδινη τσάντα από τα Zara με χερούλι που θυμίζει σύρμα. Το βαθύ κόκκινο χρώμα της ταιριάζει τέλεια με total black outfits, φορέματα και σίγουρα θα την κρατήσεις και στα υπόλοιπα parties του χειμώνα.
Mini Velvet Crossbody Bag, Zara
Mini Velvet Crossbody Bag, Zara

Το χρυσό, κεντημένο mini bag θα αναδείξει λευκά και μαύρα φορέματα. Φορέματα από τούλι και βελούδινα φορέματα ή κοστούμια. Χωράει κάτι παραπάνω από το κινητό σου και ένα κραγιόν.

Misguided Chain Mail Ring Handle Bag, ASOS
Misguided Chain Mail Ring Handle Bag, ASOS

Ορθογώνια τσάντα από ταρταρούγα.

Εύκολα θα ταιριάξει με μαύρα outfits, κοστούμια και φορέματα. Το ενδεχόμενο να την κρατήσεις πολλές φορές ακόμα μέσα στον χειμώνα είναι ενισχυμένο αφού η ταρταρούγα ως υλικό είναι διαχρονικό και θα είναι εδώ και το 2019.

Tortoise Shell Minaudiére, Zara
Tortoise Shell Minaudiére, Zara

Βελούδινη, retro mini τσάντα.

Το συγκεκριμένο χρώμα την κάνει εύκολη στη χρήση της ακόμα για ένα πρωινό ”επίσημο” event μέσα στις γιορτές. Για παράδειγμα ένα γιορτινό γεύμα. Μπορείς να την κρατήσεις με τα περισσότερα outfits αφού και χρωματικά αλλά και σαν υλικό είναι εύκολα προσαρμόσιμα. Ειδικά με cocktail φορέματα.

Velvet Driver Clutch, Anthropologie
Velvet Driver Clutch, Anthropologie
Η mini bucket bag από τη Free People είναι safe επιλογή αν θες τα αξεσουάρ σου να είναι ”ήσυχα” και πρακτικά.
Woven Chain Bucket Bag, Free People

Η πιο ακριβή από τις επιλογές της συγκεκριμένης λίστας είναι η ασημί Clutch Bag από τον οίκο Jimmy Choo. Αν τολμήσεις σε μία τέτοια επιλογή θα πρέπει να προσέχεις πολύ που θα την αφήσεις αφού club ή μεγάλα πάρτυ μάλλον δεν είναι καλή ιδέα. Ειδικά για σένα που θα την αγοράσεις με τις οικονομίες σου.

Woven Chain Bucket Bag, Free People
Silver Metallic Candy Glitter Clutch Bag, Jimmy Choo