15 κλασικές ταινίες τρόμου που πρέπει να αντέξεις να δεις

για χάρη της τέχνης

Υπάρχουν πολλών είδη ταινιών τρόμου. Και η αλήθεια ότι πάντα υπάρχουν αρκετές επιλογές. Άλλες από αυτές μας έχουν απογοητεύσει και άλλες μας έχουν προκαλέσει αϋπνία. Στον κατάλογο υπάρχουν και οι κλασικές ταινίες τρόμου, που όλοι πρέπει να δούμε σε κάποια φάση της ζωής μας ακόμα και αν χρειαστεί να τις δούμε απόγευμα ή με τα φώτα του σπιτιού ανοιχτά και παρέα πέντε ατόμων!

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις το Νοsferatu, μια επική ταινία τρόμου του 1922, που θα σε κάνει να θαυμάσεις τον τρόπο και τα μέσα που είχαν τότε οι άνθρωποι για να κάνουν ταινίες τρόμου. Θα βρεις κλασικές ταινίες όπως το Psycho του 1960 και το μωρό της Rosemary του Roman Polanski της ίδιας δεκαετίας. Θα βρεις ακόμα το Night of the Living Dead που είναι η πρώτη ταινία με ζόμπι στην ιστορία του κινηματογράφου. Κλασικές ταινίες που δεν έχει δικαιολογία να μην έχεις δει όπως ο Εξορκιστής. Προτάσεις για ταινίες τρόμου του φανταστικού Steven Spielberg. Από μία τέτοια λίστα δεν μπορείς να λείπουν οι τρομακτικές και σκοτεινές ιστορίες του Stephen King όπως το Carrie, δεν μπορεί να λείπει το Ηalloween, ο Jack Nicholson, η Παρασκευή και 13 και ο Anthony Hopkins.

Συγκεντρώσαμε για σας 20 από αυτές τις ταινίες και σας τις παρουσιάζουμε:

a-nightmare-on-elm-street

a-nightmare-on-elm-street

Α Nightmare on Elm Street (1984) Αυτή η ταινία μας μαθαίνει ένα πράγμα: ότι το χειρότερο δεν είναι να έχεις απλά εφιάλτες αλλά να έχεις εφιάλτες που μπορούν να σε σκοτώσουν!

Εικόνα 1 από 14

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.