Είσαι ερωτευμένη με έναν Σκορπιό. Κράτησε στο μυαλό σου αυτές τις 14 αλήθειες για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Ο Σκορπιός ίσως είναι και ο πιο σέξυ σύντροφος που είχες ποτέ

Πρόκειται πιθανότατα για το ζώδιο με τη μεγαλύτερη σεξουαλική ενέργεια. Αν έπιασες τον εαυτό σου να έλκεται από εκείνον τον μυστηριώδη τύπο με το μούσι που κοιτάζει διαπεραστικά όποιον μπαίνει στο μετρό, να ξέρεις πως λογικά έχει γεννηθεί Νοέμβριο.

Έχει πάντα τον έλεγχο

Μην παρανιώσεις βολικά, όσο γλυκός και αν σου φαίνεται. Θέλει να έχει τον έλεγχο και να κυριαρχεί.

Πάντα κερδίζει

Είναι επίμονος και δεν κουράζεται με τίποτα. Μερικές φορές γίνεται χειριστικός και είναι ένα από τα πιο δυνατά πλάσματα που ξέρεις. Τον θέλεις στην “ομάδα” σου γιατί πάντα κερδίζει.

Εκτιμά την ιδιωτικότητα

Ο Σκορπιός δεν αποφεύγει να ανεβάσει κοινή φωτογραφία μαζί σου στο Instagram γιατί σε απατάει. Απλά δε θέλει να μπλέκεται ο κόσμος στις δικές σας υποθέσεις.

Δε σέβεται τη δική σου ιδιωτικότητα ωστόσο

Ο Σκορπιός θέλει να ξέρει τα πάντα για εσένα. Και επειδή είναι περίεργος και επειδή θέλει να σε εμπιστευτεί. Αλλιώς θα νομίζει μονίμως πως κάτι κρύβεις.

Τον ιντριγκάρει το σκοτάδι

Λατρεύει τα θρίλερ, οτιδήποτε σκοτεινό, οτιδήποτε μαύρο. Ακόμα και τα ντοκιμαντέρ για serial killers.

3 tips που σίγουρα χρειάζεσαι αν ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός
Thought Catalog

Είναι σαρκαστικός

Σοβαρά, έχει σαρκαστικό, πολλές φορές, μαύρο χιούμορ. Γελάει με πράγματα που τον μέσο άνθρωπο σίγουρα δε θα τον έκαναν να ξεκαρδιστεί.

Είναι ωμά ειλικρινής

Πολλοί άνθρωποι δηλώνουν πως δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Ο Σκορπιός απλά το εννοεί. Μην τον ρωτήσεις αν του αρέσει το φόρεμά σου, αν δεν είσαι έτοιμη για την απάντηση.

Βλέπει μπροστά

Ο Σκορπιός έχει το ταλέντο να μπορεί να προβλέψει το μέλλον, γνωρίζοντας ακόμα και το τι σκέφτεσαι πριν καν ανοίξεις το στόμα σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην παρατηρητικότητά του και στην καλή του μνήμη.

Είναι πιστός και προστατευτικός

Θα είναι εκεί για εσένα, έτοιμος να σε υπερασπιστεί ακόμα και στην πιο δύσκολη κατάσταση. Βασική προϋπόθεση: Να ξέρει πως μπορεί να σε εμπιστευτεί.

Είναι έμπιστος και πολυμήχανος

Αν ας πούμε είσαι στη φυλακή και μπορείς να κάνεις μόνο ένα τηλεφώνημα, φρόντισε να είναι σε έναν Σκορπιό.

Θα σε βοηθήσει και στην πιο δύσκολη κατάσταση, χωρίς να σε κρίνει.

Εντοπίζει εύκολα το ψέμα

Ο Σκορπιός έχει πολύ καλή μνήμη, θυμάται τα πάντα, και μπορεί να εντοπίσει το ψέμα πολύ εύκολα. Δεν το συγχωρεί με την ίδια ευκολία.

Φέρεται στους ανθρώπους όπως τους αξίζει

Μην περιμένεις από έναν Σκορπιό να είναι ευγενικός μαζί σου αν εσύ του φέρθηκες με αγένεια. Μην περιμένεις να σε συγχωρήσει αν τον απάτησες ή του είπες ψέματα. Θα σου δώσει ό,τι σου αξίζει.

Μπορεί να γίνει πολύ εκδικητικός

Είναι απλά ο τρόπος που λειτουργεί. Συγγνώμη.

featured image: WallpaperSafari