O Θεός (aka το Hollywood district) έχει δημιουργήσει τις τηλεοπτικές σειρές για όλες τις κοπέλες του κόσμου που ξενερώνουν κάθε φορά που τελειώνει μια γλυκανάλατη rom-com ταινία. Όχι για το σενάριο, όχι για την φανταστική (και όχι) ερμηνεία των ηθοποιών της, μα για τον έρωτα που δεν μπορούν να ζήσουν. Για την γκρίνια που ακολουθεί μετά από αυτές και για όλους τους άντρες που πρέπει να συναγωνίζονται με ανθρώπους που απλά, δεν υπάρχουν (#διπλής).

Γι’ αυτό λοιπόν, ο ίδιος ο Θεός μας έδωσε λιγότερες χαζοαμερικάνικες ρομαντικές κομεντί και περισσότερες σειρές. Σειρές με ερωτεύσιμους χαρακτήρες, αγαπημένους ηθοποιούς και διαφορετικά πράγματα να σου προσφέρει ο καθένας από αυτούς. Άλλοι είναι αστείοι, άλλοι είναι geeky και άλλοι λίγο πιο σκληροί. Έχουν όμως όλοι τους ένα κοινό: θα τους ήθελες όλους για γκόμενους.

Έτσι, νοερά μάζεψα μερικούς άντρες από τις πιο δημοφιλείς και συνάμα ενδιαφέρουσες σειρές, τους έβαλα σε ένα δωμάτιο (σκέψης) και τους είπα με απόλυτη ειλικρίνεια τους λόγους για τους οποίους θα έβγαινα μαζί τους.

Όχι τίποτα άλλο, μα επειδή ήρθαν να με ζητήσουν γονατιστοί. Κάτι έπρεπε να (σας) δώσω.

Harvey Specter (Suits)

DatingCharacters Savoir Ville (4)

Γενικά δεν θέλεις πολύ για να πέσεις στον έρωτα του Harvey, αλλά ο κύριος λόγος για να τον ερωτευτείς είναι γιατί είναι ο τύπος άντρα που θα είναι κύριος, ενώ ταυτόχρονα θα είναι και μαλάκας. Με τα μεγαλύτερα daddy issues του πλανήτη.

Ted Mosby (How I Met Your Mother)

DatingCharacters Savoir Ville (11)

Γιατί θα οργανώσει το πιο cheesy ραντεβού σας μέσα σε δύο λεπτά, γιατί θα σε ξέρει όσο καλά σε ξέρει ο καλύτερος σου φίλος. Μάλλον επειδή είναι ο καλύτερός σου φίλος.

Daario Naharis (Game of Thrones)

DatingCharacters Savoir Ville (1)

Γιατί ενώ είναι λίγο φλώρος θα κάνει προσπάθεια και θα σε ψάξει σε όλο το Westeros. Χειμώνα, καλοκαίρι (το πιασες;).

Nick Miller (New Girl)

DatingCharacters Savoir Ville (1)

Γιατί θα μπορεί να ενταχθεί με τιτανοτεράστια επιτυχία στην παρέα σου ενώ παίζετε το επικό παιχνίδι της σειράς “50% Drinking Game, 50% Life Candy Land”. Κι ας μην έχει δουλειά.

Sherlock Holmes (Sherlock)

DatingCharacters Savoir Ville (10)

Γιατί είναι ο τύπος που δεν θα μπορέσεις ποτέ να απατήσεις. Θα σε προδώσει η τρίχα στον ώμο της μπλούζας σου. Ούτε μπορείς να πιείς τις ποτάρες σου γιατί με μια μόνο εκπνοή χτυπάει κόκκινο στον ακριβή αριθμό των ποτών σου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν είσαι σε φάση απεξάρτησης, Sherlock δαγκωτό.

Derek Shepherd (Grey’s Anatomy)

DatingCharacters Savoir Ville (2)

Γιατί είναι απλώς McDreamy. Ή ήταν, τελοσπάντων.

Peter Quinn (Homeland)

DatingCharacters Savoir Ville (9)

Γιατί είναι ο πιο θελκτικός ειδικός στρατιώτης της CIA, δεν μένει στην εξωτερική ομορφιά (και μάλλον ούτε στον χαρακτήρα βλ. Carrie) και σε έχει μονίμως σε μια μυστήρια εγρήγορση.

Jake Peralta (Brooklyn Nine- Nine)

DatingCharacters Savoir Ville (8)

Γιατί είναι ο κάφρος αστυνομικός που μαζί θα κάνετε ό,τι παρανομία υπάρχει. Γιατί μπορείτε.

Ragnar Rothbrok (The Vikings)

DatingCharacters Savoir Ville (12)

Γιατί είναι ο άντρας που θα σε βάλει κάτω και θα σου μάθει ιστορία. Μέσα στα πλαίσια.

Ethan Burke (Wayward Pines)

DatingCharacters Savoir Ville (3)

Γιατί είναι ο πιο προστατευτικός γκόμενος που είχες ποτέ σου. Και χωρίς να σε πνίγει. Είτε είσαι η γυναίκα του, είτε είσαι η γκόμενά του.

Elliott Anderson (Mr.Robot)

DatingCharacters Savoir Ville (7)

Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις και εσύ την επανάστασή σου. Με τον πιο καμένο και ενδιαφέρον τύπο της πόλης.

Joe Blake (Τhe man in the high castle)

DatingCharacters Savoir Ville (5)

Γιατί θα σε διεκδικήσει όπως σου αξίζει. Θα σε πάρει τηλέφωνο σπίτι σου, ενώ θα είσαι με τον αρραβωνιαστικό σου, για να σου πει μια “καλησπέρα”. Γιατί γενικά δεν κωλώνει, αφού σε θέλει.

Frank Delfino (How To Get Away With a Murder)

Dating Characters Savoir Ville

Γιατί είναι αυτοδημιούργητο αγόρι, είτε δίνοντας πληροφορίες στον εχθρό, είτε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των δικών του ανθρώπων. Γιατί μπορεί να κλάψει, αλλά μπορεί και να σκοτώσει για χάρη σου. Μπορεί και να μη στο πει μετά όμως. Μέχρι να σε ερωτευτεί και να τα ξεράσει όλα και να τον χωρίσεις.