1. επισκεφτείτε μαζί σε μια υπαίθρια αγορά

Μια βόλτα σε μια υπαίθρια αγορά είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να περάσετε τη μέρα μαζί, είτε απλώς κοιτάζοντας είτε αγοράζοντας κάποιο αντικείμενο. Το καλοκαίρι ειδικά, σίγουρα θα βρείτε κοντά κάποιο παγωτατζίδικο ώστε να απολαύσετε κάτι γλυκό καθώς βολτάρετε.

  1. πηγαίνετε για ιστιοπλοΐα

Αυτή η πρόταση προϋποθέτει να γνωρίζει ο ένας απο τους δυο ιστιοπλοΐα. Θα είναι μια χαλαρωτική απόδραση για εσένα και τον φίλο σου, ακόμη και αν δεν απομακρυνθείτε πολύ μακριά απο την ακτή.

  1. κατασκηνώστε

Αν βγαίνετε για λίγο καιρό, ίσως θα θέλετε να πάτε κάπου για ένα σαββατοκύριακο. Μόνο εσείς οι δυο, μια σκηνή και ένα sleeping bag. Αν όχι, η πεζοπορία είναι επίσης μια πολύ καλή εναλλακτική. Θα έχετε πολύ χρόνο στη διάθεση σας να απολαύσετε τη φύση και να περάσετε χρόνο μαζί.

  1. κάντε έρευνα στα παγωτατζίδικα

Aυτή η πρόταση είναι ιδανική για το καλοκαίρι: απολαύστε την αγαπημένη σας γεύση και δοκιμάστε νέες. Πειραματιστείτε με διαφορετικούς συνδυασμούς και μοιραστείτε τους.

  1. πηγαίνετε για ποδήλατο

Ακόμη και αν φοβάσαι να πάρεις το ποδήλατο και να κυκλοφορήσεις στο δρόμο, μια διασκεδαστική και γεμάτη-αδρεναλίνη-ιδέα για ραντεβού είναι να πάτε για ποδηλατάδα. Έτσι, θα χαρείτε τον ηλιόλουστο καιρό και ο ένας την παρέα του άλλου!

  1. γίνετε ξανά παιδιά, στο λούνα πάρκ

Διασκεδάστε με μία ημέρα στο λούνα παρκ. Παίξτε παιχνίδια, ανεβείτε στη ρόδα ή οδηγείστε στα συγκρουόμενα.

  1. ανακαλύψτε τους βοτανικούς κήπους

Αν είστε και οι δυο λάτρεις της φύσης (αλλά ακόμη και αν δεν είστε), μια βόλτα σε έναν βοτανικό κήπο μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή αφορμή για συζήτηση. Επίσης, τα λουλούδια και οι πεταλούδες που θα συναντήσεις εκεί δεν πρέπει να λείπουν απο το Instagram feed σου.

  1. δείτε τα αστέρια στο πλανητάριο

Πάρτε μια ιδέα απο το La La Land. Απλά σκέψου τις αμέτρητες ευκαιρίες να ερωτευτείτε κι άλλο ενώ βλέπετε τα αστέρια στα σκοτεινά.

  1. επισκεφτείτε μια αγορά με μεταχειρισμένα είδη

Σημειώστε αυτή την ιδέα για ένα γεμάτο Σάββατο: επισκεφτείτε όλες τις γειτονικές αγορές. Αν δεν τρελαίνεστε για χρησιμοποιημένους δίσκους και άλλα ψιλοπράγματα, ψάξτε για μικρούς και χαριτωμένους vintage θησαυρούς.

  1. πηγαίνετε για δοκιμή μπύρας

Σκέψου τα εξής: 1) τις ατελείωτες μπύρες και 2) τα γευστικά φαγητά. Αυτή η πρόταση είναι ιδανική και για μια έξοδο μαζί με άλλα ζευγάρια, ειδικά αν έχετε μόλις ξεκινήσει να βγαίνετε.

  1. πηγαίνετε για χορό

Μια απο τις πιο διασκεδαστικές και χαλαρές ιδέες για ραντεβού είναι να πάτε για χορό, είτε σε μια βραδιά με DJ είτε σε μια θεματική βραδιά.