Τα σενάρια ταινιών είναι βγαλμένα από τη ζωή και φυσικά το σεξ δεν θα μπορούσε να λείπει αφού όλοι ασκούμε (ή τουλάχιστον θα θέλαμε να ασκούμε) το εν λόγω χόμπι. Το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχουν ταινίες στις οποίες, προς έκπληξη μας, οι ηθοποιοί  δεν προσποιούνται ότι το κάνουν αλλά το κάνουν στην πραγματικότητα. Φυσικά δε μιλάμε για ερωτικές ταινίες αλλά για ερωτικές σκηνές κανονικών ταινιών που είναι όμως 100% αληθινές. Για κάποιες ίσως να το ξέρεις, με κάποιες άλλες όμως σίγουρα θα εκπλαγείς.

Much Loved

tainies

Αυτή η ταινία έγινε γνωστή ακριβώς επειδή οι σεξουαλικές σκηνές της ήταν αληθινές. Μία από τις πρώτες ταινίες που αναφέρθηκαν στο θέμα της πορνείας στο Μαρόκο και παρουσιάζεται μέσα από τη ζωή τεσσάρων εκδιδόμενων γυναικών.

Stranger by the Lake

tainies

Ένα Γαλλικό δράμα-θρίλερ που το 2013 πέρασε από το φεστιβάλ Καννών. Ο Frank ξετρελαίνεται με τον όμορφο Michel και ο έρωτας του συνεχίζει ακόμα και αφού τον δει να σκοτώνει έναν άλλον άντρα στη λίμνη.

Anatomy of Hell

tainies

Αυτό το γαλλικό ερωτικό δράμα εξερευνά τις σκοτεινές πλευρές της σεξουαλικότητας μέσα από σκηνές πραγματικής ερωτικής επαφής. Σε αυτό το έργο εξιστορείται η ζωή μίας μοναχικής γυναίκας που πληρώνει έναν ομοφυλόφιλο άντρα για να περάσει μαζί της τέσσερις μέρες. Κλεισμένοι σε ένα απομονωμένο σπίτι ανακαλύπτουν όλες τις πτυχές του ερωτισμού.

We are the Flesh

tainies

Ένα μεξικανό-γαλλικό θρίλερ του 2016 που εστιάζει στο πως δύο αδέρφια αναγκάζονται να λάβουν ακραία μέτρα προκειμένου να επιβιώσουν στον κόσμο μετά την αποκάλυψη.

Pasolini

tainies

Μία ταινία του 2014 που παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες ζωής του σκηνοθέτη Pier Paolo Pasolini και τη σχέση του με ένα αγόρι από τα προάστια της Ρώμης, με το όνομα Pino Pelosi. Ο τελευταίος μαζί με την παρέα του τελικά καταλήγει να επιτεθεί και να σκοτώσει τον Pasolini.

I Want Your Love

tainies

Είναι ο τίτλος και μίας ταινίας μικρού μήκους του 2010 αλλά και μίας μεγάλου μήκους ταινίας του 2012. Ο Travis Matthews έγραψε και σκηνοθέτησε και τις δύο αυτές ταινίες όπου πρωταγωνιστής είναι ο Jesse Metzger, ένας gay άντρας που μετακομίζει στον τόπο καταγωγής του λόγω οικονομικών προβλημάτων. Και στις δύο εκδοχές της ιστορίας οι ηθοποιοί χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους ονόματα αλλά και άλλα στοιχεία της πραγματικής τους ζωής.

Paradise: Faith

tainies

Είναι η δεύτερη ταινία της τριλογίας “Παράδεισος”. Η ταινία εστιάζει στη ζωή της Άννας Μαρίας, μίας καθολικής γυναίκας που βρίσκεται σε σύγκρουση όταν ο παράλυτος μουσουλμάνος άντρας της επιστρέφει σπίτι και απαιτεί την αγάπη της. Με σκηνές ωμού αυνανισμού απέσπασε πολλά και διαφόρων ειδών σχόλια.

The Rasberry Reich

tainies

Αυτή η ταινία του 2014 εξερευνά αυτό που ο σκηνοθέτης της ονομάζει “terrorist chic” και “φυσική ριζοσπαστική δυναμική της ομοφυλοφιλικής έκφρασης”. Φυσικά είναι ένα πολύ δυνατό film

Wetlands

tainies

Βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα που εκδόθηκε το 2008, είναι μία κλασική, ειλικρινής εφηβική ταινία. Η ταινία πραγματεύεται σοβαρά θέματα όπως το φεμινισμό και τη σεξουαλικότητα με έναν πολύ ωμό τρόπο. Ο ρόλος της  18χρονης πρωταγωνίστριας είναι πολύ ξεκάθαρος. Είναι η κοπέλα η οποία αυνανίζεται με λαχανικά και καταλήγει στο νοσοκομείο μετά από ένα ξύρισμα που πήγε τελείως λάθος.

Romance X

tainies

Έργο του 1999 που παρουσιάζει μία γυναίκα της οποίας ο σύντροφος αρνείται να κάνει σεξ μαζί της. Έτσι εκείνη προσπαθεί να καλύψει αυτή της την ανάγκη με άλλους. Η ταινία παραποιήθηκε αρκετά λόγω των ωμών σκηνών της και ίσως δυσκολευτείς να βρεις την original εκδοχή.

Photos: www.imdb.com