Στο σχολείο το ζιβάγκο δεν το συμπαθούσες. Ήταν πολύ συντηρητικό, πολύ ύφασμα χωρίς λόγο. Πλέον εκτιμάς τη ζεστασιά που σου προσφέρει αλλά και τη διαχρονικότητα του. Ένα ένα από κομμάτια που μπορείς να φορέσες σε λευκό, μαύρο, καφέ ή έντονα χρώματα και να κάνεις εντυπωσιακό layering. Μπορείς να το φορέσεις με κοστούμι, με overall, με φούστα και με jeans. Θα σε κρατήσει ζεστή μέσα από faux fur, κλασικό παλτό ή teddy coat. Θα το βρεις βαμβακερό, merino ή κασμίρ για να το φορέσεις μέρα ή νύχτα και να σε σώσει. Και στυλιστικά και από το κρύο.

Με λευκό και ασπρόμαυρο

Διάλεξε το λευκό -σε ένα συνολικό outfit- μέσα στον χειμώνα και βάλε ένα ασπρόμαυρο ριγέ ζιβάγκο μαζί με ένα λευκό robe coat. Σκούφος και λευκά αξεσουάρ.

Κάνοντας layering

Kάνε layering με μία λεπτή μπλούζα με λαιμό που θα φορέσεις πάνω από ένα sweatshirt και ένα τζιν. Φρόντισε το ζιβάγκο που θα βάλεις από μέσα να είναι από λεπτό ύφασμα με στενό λαιμό για να μην προσθέσει όγκο. Βάλε ένα faux fur ή το teddy coat σου και μπότες. Είναι το τέλειο casual, χειμωνιάτικο look.

Με έμπνευση από τα 70s

Υποστήριξε τα 70s βάζοντας το την μπλούζα σου με φούστα και folklore γιλέκο ή μέσα από μία πλεκτή ”καζάκα” της γιαγιάς.

Mε overall

Τίμησε το αμερικάνικο στυλ της Ali Mc Grow και βάλε το overall σου με ζιβάγκο και παλτό. Στη συγκεκριμένη πρόταση το jean είναι σκούρο, το ζιβάγκο σκούρο καφέ και το παλτό camel.