Όταν είμαστε ακόμη μικροί, δεν βλέπουμε την ώρα να μεγαλώσουμε, να φύγουμε από το σπίτι και να ξεκινήσουμε τη μεγάλη μας περιπέτεια. Καθώς τα χρόνια περνούν, εμείς απλώς δεν βλέπουμε την ώρα πλέον. Έτσι, αποφασίσαμε να μαζέψουμε όλα εκείνα που σου λείπει να μη γνωρίζει ως μικρή φασαριόζα και σε κάνουν να τα θέλεις πίσω όταν είσαι πλέον ενήλικη.

Το να κοιμηθείς νωρίς είναι πραγματικό δώρο στον εαυτό σου

At Home Reaction GIF by MOODMAN - Find & Share on GIPHY

Κάπως έτσι, περνούν σαν ταινία από μπροστά σου όλα εκείνα τα δάκρυα που έχυσες φωνάζοντας, «ΔΕΝ ΝΥΣΤΑΖΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ». Φράση που όταν είσαι ενήλικας βγάζεις απλά ένα «δεν» και κολλάει σχεδόν παντού.

Τα σαββατοκύριακα στο πατρικό μοιάζουν με διακοπές πολυτελείας

Ο καναπές είναι πέντε αστέρων και ο κουβάς με τα ποπ κορν, κερασμένος. Τι καλύτερο;

Αρχίζεις και καταλαβαίνεις πως τα ρούχα και τα πιάτα δεν πλένονται μόνα τους

Όχι οι γονείς σου δεν είχαν κάποιο τζίνι και όχι, δεν θα πλυθεί μόνη της η στοίβα με τα ρούχα.

Η σιέστα είναι σαν όνειρο

Όνειρο που δεν μπορείς να ζεις καθημερινά γιατί δουλεύεις.

Το να τρως υγιεινά μοιάζει ευλογία

Δεν σου λέω ότι θα απορρίψεις ένα burger, απλά το μπρόκολο δεν είναι πλέον βασανιστήριο. Είναι επιλογή. Όπως και η πίτσα.

Το σουπερμάρκετ είναι η αγαπημένη σου έξοδος

Kate Mckinnon Snl GIF by Saturday Night Live - Find & Share on GIPHY

Κανένα μαγαζί με ρούχα δεν μπορεί να φτάσει τη συγκίνηση που νιώθεις όταν αγοράζεις φρεσκοκομμένο προσούτο, ένα καλό κρασί και άγρια σπαράγγια.

Ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι να ανοίγεις το app της τράπεζας

Drunk Kristen Wiig GIF - Find & Share on GIPHY

Μπορεί το Spotify να πήρε τα 6,99 χωρίς καν να το καταλάβεις ή αφού πλήρωσες ενοίκιο, ΔΕΗ και τον λογαριασμό τηλεφώνου, να μην υπάρχουν πια αυτά τα 6,99 ευρώ ούτε καν για το Spotify. Έχουμε δει θρίλερ να ξεκινούν έτσι.

Βλέπεις ειδήσεις

Και δεν εννοούμε αυτή την περίοδο. Οι ειδήσεις μοιάζει κάπως να σε διασκεδάζουν, να σε ενημερώνουν και να σε… αγχώνουν; Ας γυρίσουμε πίσω στον λογαριασμό της τράπεζας λέω.

Σιχαίνεσαι τα γενέθλια

Χρόνο με τον χρόνο. Μόλις περάσεις τα 27, τα γενέθλια γίνονται μια κινούμενη, μικρή κηδεία.

Γιορτάζεις τη “φθηνή” βενζίνη

Φυσικά και έχουμε δει εκείνο το χαμόγελο μέσα από τα τζάμια του αυτοκινήτου όταν βρίσκεις μπροστά σου ένα βενζινάδικο που έχει 0,003 ευρώ πιο φθηνή βενζίνη από το προηγούμενο. Η ζωή στο δρόμο είναι γεμάτη ρίσκα, αλλά αποζημιώνεσαι κι εμείς σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.