Όταν είσαι single (ή και σε σχέση, εδώ δεν κρίνουμε) τα 1α ραντεβού είναι πάντα μια καλή ιδέα και μια νέα εμπειρία. Κακή εμπειρία τις περισσότερες φορές, γιατί αν οι καλές εμπειρίες ήταν πλειοψηφία, τα πρώτα ραντεβού θα ήταν αισθητά λιγότερα σε πλήθος.

Και οκ, ο έρωτας μπορεί να είναι τυφλός, αλλά εσύ δεν είσαι και δεν σε παίρνει να είσαι. Το 1ο ραντεβού είναι χαρακτηριστικό της συνέχειας και σου δίνει όλα τα απαραίτητα σημάδια για να καταλάβεις αν θα υπάρξει 2ο. Άνοιξε λοιπόν τα μάτια σου και αν εντοπίσεις κάποιο/κάποια από τα παρακάτω, ετοιμάσου για το επόμενο 1ο ραντεβού σου.

Δεν παραγγέλνει 2ο ποτό

Σε έχει βαρεθεί από το δεκάλεπτο, αν όχι από το πεντάλεπτο. Δεν έχει να κάνει με το αν πίνει πολύ ή αν παίρνει αντιβίωση. Έχει μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που βγήκατε και θα προτιμούσε να έβλεπε back to back επεισόδια των Μικρομεσαίων.

Ασχολείται συνέχεια με το κινητό 

Έχεις λιγότερο ενδιαφέρον κι από παιχνίδι Ατρόμητος-Skoda Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγένεια από το να είσαι σε ραντεβού και να παίζεις με το κινητό. Αν το κάνει, δεν την ενδιαφέρεις καθόλου, οπότε πάρε κι εσύ το κινητό και άνοιξε το Tinder.

Μιλάει συνέχεια για πρώην 

Ανοίξτε σαμπάνιες, φωνάξτε τους δημοσιογράφους, είσαι ο νέος δήμαρχος της friend zone! Στην καλύτερη, είσαι ένα rebound ή ένα δόλωμα για να ζηλέψουν οι πρώην. ΤΡΕΧΑ!

Δεν γελάει

“Make a woman laugh and you’re halfway there”. Το χιούμορ είναι το Α και το Ω. Αν δεν γελάει στο 1ο ραντεβού σε έχει βαρεθεί. Ή δεν έχει καθόλου χιούμορ, οπότε φύγε εσύ πρώτας

“Πρέπει να φύγει”

Έσκασε ξαφνικά τηλεφώνημα με κάτι επείγον και πρέπει να φύγει; Οκ, ξέρεις πως στο τηλέφωνο είναι η κολλητή της, η μαμά της ή η Wind για προσφορά Κινητής και Σταθερής.

Διαφωνεί σε όλα

Δεν έχει συμφωνήσει μαζί σου σε τίποτα. Πόση άρνηση πια; Ε, ήδη ξέρεις την απάντηση στο “Θες να τα ξαναπούμε;”.

You got company

Πήγε στην τουαλέτα με το κινητό και μετά από λίγο ήρθε μια φίλη της ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ; Έχεις φάει πόρτα μέχρι και την friend zone.

Body language

 Έχεις τα μάτια σου ανοιχτά αλλά δεν βλέπεις καθόλου παιχνίδι με τα μάτια, κλίση του σώματός της προς τα εσένα και επαφές; Άνοιξε το Tinder πάλι.

Εντελώς ατημέλητο look

Είναι σαν αγουροξυπνημένη που έχει βγάλει βόλτα το σκύλο; Δεν τη νοιάζει καν να σε εντυπωσιάσει, ειλικρινά δεν γνωρίζει κανείς γιατί βγήκε μαζί σου, ίσως να έχασε κάποιο στοίχημα.

Άδοξο φινάλε

Στο τέλος του ραντεβού προτείνεις να τη συνοδεύσεις στο αμάξι και αρνείται, πας για το φιλί της καληνύχτας και από τον τρόμο της μην αφήσει υπόνοια ότι γουστάρει, σε φιλάει κοντά στο αυτί, όσο πιο μακριά από το στόμα γίνεται. Ε, άνοιξε το το ρημάδι το Tinder.