Ως γνωστόν ο τηλεοπτικός κόσμος είναι ιδιαίτερα σκληρός και ανταγωνιστικός, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την αναπάντεχη λήξη πολλών εκπομπών και σειρών.

Οι γρήγορες και απότομες ακυρώσεις αποδεικνύουν πόσο εύκολα τα πράγματα μπορούν να αναφλεγούν στον συγκεκριμένο τομέα. Προσπαθήσαμε, λοιπόν, να κάνουμε μια διαλογή και να επιλέξουμε ορισμένες από αυτές τις σειρές που είχαν πολύ μικρή διάρκεια “ζωής” και χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση σου τις παραθέτουμε σε μια απολαυστική και άκρως ενδιαφέρουσα λίστα.

Viva Laughlin

CBS

Αυτό το μουσικό δράμα λάμβανε χώρα σε ένα καζίνο και πρωταγωνιστούσαν σε αυτό βαρύγδουπα ονόματα, όπως ο Hugh Jackman και η Melanie Griffith. Δυστυχώς, οι κριτικές ήταν αρκετά φρικτές. Οι New York Times ισχυρίστηκαν ότι ήταν πιθανώς «η χειρότερη εκπομπή στην ιστορία της τηλεόρασης». Έτσι, ακυρώθηκε μετά από δυο μόνο επεισόδια.

Swamp Thing

DC Universe

Το αν έμεινε πιστός στα έργα του Άλαν Μουρ δεν μπορούσε καν να προσδιοριστεί. Υπήρχαν διάφοροι παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτήν την ταχεία ακύρωση. Το Swamp Thing αντιμετώπισε προβλήματα παραγωγής και είδε ότι ο αριθμός των επεισοδίων μειώθηκε από 13 σε 10. Αυτό οδήγησε τελικά σε ορισμένα νομοθετικά προβλήματα που σχετίζονται με τις εκπτώσεις φόρου και το κόστος παραγωγής. Τελικά αποφασίστηκε ότι η συνέχεια δεν άξιζε. Με αυτόν τον τρόπο, δόθηκε το τέλος ύστερα από ένα, μονάκριβο επεισόδιο.

Fearless

The WB

Σε αυτή τη σειρά πρωταγωνίστησαν δημοφιλή εφηβικά είδωλα που άφησαν εποχή (Rachel Leigh Cook, Ian Somerhalder, Bianca Lawson και Eric Balfour). Παρόλα αυτά δεν προβλήθηκε ποτέ ούτε ένα επεισόδιο. Γιατί; Προφανώς, δεν ήταν τόσο συναρπαστικό όσο αναμενόταν, οπότε το WB έδωσε την προγραμματισμένη τηλεοπτική υποδοχή σε μια εκπομπή που ίσως έχεις ακούσει ονόματι One Tree Hill.

Us & Them

Fox

Αυτή η απόπειρα ξεθώριασε σχεδόν αμέσως. Ο Τζέισον Ρίτερ και η Αλέξις Μπλέντελ, που πρωταγωνίστησαν με τον Λόρεν Γκράχαμ, γύρισαν επτά επεισόδια που δεν είδαν ποτέ το φως της ημέρας.

Doubt

CBS

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η Katherina Heigl δεν μπόρεσε να κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα, έπειτα από το τέλος του ρόλου της στο Grey’s Anatomy. Παρά το υπέροχο cast των Dule Hill, Laverne Cox και Elliot Gould, το CBS έληξε αυτό το διαδικαστικό δράμα μετά από δύο εβδομάδες θλιβερής βαθμολογίας.

The Beautiful Life: TBL

The CW

Η συνέχεια της Mischa Barton στο The O.C. ήταν μια απόλυτη αποτυχία. Ο Ashton Kutcher ήταν παραγωγός του εφηβικού δράματος στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι Sarah Paxton, Corbin Bleu, Elle Macpherson και Ashley Madekwe.

The Jake Effect

NBC

Η κωμική σειρά με πρωταγωνιστή τον Jason Bateman γύρισε επτά επεισόδια και τέθηκε σε πρεμιέρα κατά τα μέσα του 2002. Ωστόσο, κόπηκε πριν προβληθεί ούτε ένα επεισόδιο.

Still Life

Fox

Η δεδομένη σειρά αναπτύχθηκε από την 20th Century Fox Television και πωλήθηκε στην Fox. Παρόλο που γυρίστηκαν έξι επεισόδια, κανένα δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Work It

ABC

Αυτό το wannabe “Bosom Buddies” δεν μπορούσε να λειτουργήσει το 2012. Το σόου μισήθηκε από τους κριτικούς, με το USA Today να γράφει: «Η δουλειά αυτή είναι τρομερή: χωρίς νόημα, άγευστη, με αδιάφορη πλοκή και γραφή, αδέξια σκηνοθετημένη, άσχημα φωτισμένη και με απαίσια κοστούμια. “

The IT crowd

NBC

Η αμερικανική έκδοση του The IT Crowd δεν έλαβε ούτε έξι σεζόν και μια ταινία, ούτε κάποια κριτική αναγνώριση. Το remake ήταν έτοιμο να προβληθεί, αλλά σύντομα ακυρώθηκε, καθώς ο πρόεδρος του NBC Ben Silverman δεν το πήρε στα σοβαρά.

πηγή: zimbio.com, featured photo: Fox