Λογαριασμοί στο Instagram που θα σε εμπνεύσουν για περισσότερο πράσινο στη ζωή σου

10 πράγματα που πρέπει να περιμένεις αν βγαίνεις με ένα ασυμβίβαστο κορίτσι

Τι να περιμένεις από ένα ελεύθερο κορίτσι και τι όχι

Τα ασυμβίβαστα κορίτσια, αυτά τα ελεύθερα. Αυτά που δεν μπαίνουν εύκολα σε καλούπια, δεν παρακαλάνε. Αν γνωρίσεις ένα ελεύθερο κορίτσι πρέπει να είσαι έτοιμος για τις ακόλουθες αντιδράσεις. Να περιμένεις:

1. Την υπερπροστατευτικότητα των φίλων της

Τα κορίτσια που έχουν μάθει να ζουν για εκείνες συνήθως έχουν για στήριξη τη μεγάλη αγάπη των φίλων τους. Εκείνοι γίνονται προστάτες ασφαλείας και ξεψαχνίζουν εν τω βάθη κάθε αρσενικό που θέλει να πλησιάσει κοντά της.

2. Την καχυποψία της

Η φράση «too good to be true» που συνήθως λέμε όταν νομίζουμε πως έχουμε γνωρίσει κάποιο κελεπούρι, δεν απαντά στο λεξιλόγιο ενός τέτοιου κοριτσιού. Το ελεύθερο κορίτσι δεν πείθεται τόσο εύκολα και δεν εμπιστεύεται επίσης. Θα σε περάσει χίλια τεστ και πάντα θα περιμένει μέσα της το χειρότερο πιθανό αποτέλεσμα.

3. Θα περνάει αρκετό χρόνο κάνοντας πράγματα για εκείνη

Έτσι έχει μάθει χρόνια τώρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θέλει να περάσει χρόνο μαζί σου. Απλά οι προτεραιότητές της ήταν πάντα ο εαυτός της και οι ανάγκες της. Και αν το σκεφτείς είναι απόλυτα λογικό.

4. Πως δε θα παραδεχτεί ποτέ ότι σε χρειάζεται. Όπως ότι δε χρειάζεται κανέναν

Όταν έχεις μάθει να στηρίζεσαι σε σένα θα πιστεύεις ότι χρειάζεσαι μόνο εσένα. Ακόμα και τη στιγμή που νιώθεις την ανάγκη του άλλου. Τότε φοβάσαι πως γίνεσαι ευάλωτη. Και ένα ελεύθερο κορίτσι δε θα παραδεχτεί εύκολα κάτι τέτοιο.

5. Πως πρόκειται για ένα φοβισμένο κορίτσι

Φοβάται να ερωτευτεί, να αγαπήσει, να μην πληγωθεί. Φοβάται το μαζί που τελειώνει γρήγορα και το έχει δει πολλές φορές στο παρελθόν. Και τώρα φοβάται εσένα. Γι αυτό αποφάσισε να παίξει άμυνα μαζί σου.

6. Πως δε θα σου δείξει εύκολα τα τρωτά της σημεία παρά μόνο τα δυνατά της

Το δυναμικό κορίτσι που στην πραγματικότητα έχει σαν κοινή θνητή ανασφάλειες και αδυναμίες. Δε θα σ αφήσει εύκολα να τα δεις. Και αν τα δεις θα νιώσει πιο γυμνή από κάθε άλλη φορά.

7. Μπορεί να σε τρομάξει στην αρχή με το δυναμισμό της

Η Cruella de ville της διπλανής πόρτας. Αυτή με το σηκωμένο φρυδάκι που τη φαντάζεσαι στο γραφείο να τους έχει όλους σούζα. Άντε τώρα να σε πείσω ότι όλο αυτό είναι μια επιφάνεια, μια άμυνα, ένας ρόλος. Λίγη υπομονή χρειάζεται για να πέσει η μάσκα.

8. Κορίτσια σαν αυτή δε συγχωρούν ποτέ το ψέμα

Υπάρχουν τα κορίτσια που συγχωρούν την απιστία, το ψέμα μ ένα δώρο, ένα ταξίδι κλπ. Κορίτσια σαν αυτή δε συγχωρούν σχεδόν ποτέ. Θεωρούν την εμπιστοσύνη ως το μεγαλύτερο αφροδισιακό στις σχέσεις του. Αν λοιπόν την προδώσεις, την έχεις χάσει.

9. Μην περιμένεις να σου κάνει τα χατίρια αμαχητί

Εννοείται πως είναι ισχυρογνώμων. Εννοείται επίσης πως θέλει να γίνεται πάντα το δικό της. Μην περιμένεις να ξεκινήσετε να πηγαίνετε στα στέκια σου ή να σ αφήνει να φας απ το πιάτο της. Ακόμα κι αν είσαι πολύ γλυκός μαζί της, χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να κάνει πίσω στα θέλω της για σένα.

10. Αλλά περίμενε να σε ερωτευτεί αργά και σταθερά. Να καταφέρεις να την βγάλεις από τη comfort zone. Της ελευθερίας της

Αυτός είναι άλλωστε και ο πιο σημαντικός σου στόχος. Να βρεις τον τρόπο να γίνεις το κέντρο του κόσμου της. Να καταφέρεις αυτό το κορίτσι να βγει από την ελεύθερη σκέψη της. Να νοιάζεται για δυο και να ονειρεύεται για δυο. Αυτό θέλει προσπάθεια και υπομονή.

Όμως το σίγουρο είναι πως αξίζει. Άλλωστε ότι έρχεται εύκολα δε διαρκεί και ότι διαρκεί δεν έρχεται ποτέ εύκολα

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.