Για να έχεις ανοίξει αυτό το κείμενο είσαι φίλη μου. Και αν είσαι φίλη μου, σίγουρα κάποιο πρόσφατο Σαββατοκύριακο το πέρασες στο Netflix βλέποντας το You. Η σειρά κυριολεκτικά ολοκληρώνεται μέσα σε ένα 48ωρο τίμιο binge watching. Ίσως και 24ωρο αν είσαι over-achiever. Όπως και να έχει, την απόλυτη προσοχή σου κέρδισε ο πρωταγωνιστής, Pen Bagdley, που ως Joe κατάφερε να σε κάνει σχεδόν να τον συμπαθήσεις. Παρόλο που στην πραγματικότητα, μάλλον θα ήθελες να τον κλείσεις εσύ η ίδια στη φυλακή.

Τον Pen τον θυμάσαι από μια σειρά που όλοι έχουμε δει και δεν ξέρουμε γιατί. Ναι,το Gossip Girl. Επίσης, και από το σύντομο ειδύλλιό του με τη Zoe Kravitz. Έκτοτε σίγουρα έχει κάνει κάποια πράγματα, αλλά μέσω του You μας έπεισε ότι μπορεί και ότι ήρθε για να μείνει.

Βάλε καφέ και διάβασε 10 πράγματα που δεν ήξερες για τον Pen Badgley:

* Είναι σε μπάντα. Ο ηθοποιός είναι ο frontman των MOTHXR. Δημιούργησε αυτό το συγκρότημα με λίγους καλούς φίλους λόγω του πάθους του για τη μουσική. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, αυτός και η παρέα του έχουν παίξει μουσική σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

* Έβγαινε με τη Blake Lively. Σύμφωνα με το Elle, ο Pen και η Blake έβγαιναν κρυφά για τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Gossip Girl. Μάλιστα, κανένας στο set της σειράς δεν έμαθε ποτέ ότι χώρισαν, μέχρι το τέλος του show.

* Είναι παντρεμένος με τη Domino Kirke. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2014. Η Kirke είναι μια Αγγλο-Αμερικανή τραγουδίστρια που έχει ρίζες από το Ιράκ και το Ισραήλ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 2017 στη Νέα Υόρκη.

Για να σε προλάβω, ναι, είναι μια από τις δύο αδερφές της Jemima Kirke.

https://www.instagram.com/p/BqNS03Kl9XH/

* Έχει γράψει τραγούδι για κάθε γυναίκα με την οποία είχε σχέση. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο Elle το 2013. Όταν έβγαινε με τη Zoe Kravitz.

popsugar.com

* Πριν τον δεις στο Gossip Girl, σου είχε αρέσει στο John Tucker Must Die.

* Το πώς πήρε το όνομά του είναι μια περίεργη ιστορία. Κατά τη γέννησή του, ο πατέρας του ήταν πολύ αγχωμένος. Έτσι πίεζε ένα μπαλάκι του τέννις για να ελέγξει το άγχος του. Το brand του tennis ball ήταν Penn. And the rest is history.

* Έχει δώσει τη φωνή του στο Nintendo. Συγκεκριμένα σε series όπως Mario Golf και Mario Tennis.

* Το crush της παιδικής του ηλικίας ήταν η Parker Posey.

* Αρνήθηκε τον ρόλο του στο Gossip Girl δύο φορές.

* Ήταν πολύ επιφυλακτικός με τη συμμετοχή του στο You. Τον προβλημάτιζε πολύ το πόσο διαφορετικός ήταν ο Joe από εκείνον. Τελικά, όμως, πήρε το ρίσκο του. Και δικαιώθηκε. Να τα λέμε και αυτά.

Δες ακόμα:

13 ενδιαφέροντα πράγματα που δεν ήξερες για τον Adam Levine


featured image: Elle