Τώρα πλέον δεν ξεροσταλιάζεις περιμένοντας, τώρα αναλαμβάνεις δράση εσύ.

Αυτό όμως που δεν άλλαξε και που, μεταξύ μας δεν ξέρω αν θα αλλάξει ποτέ είναι αυτό το συναίσθημα που έρχεται μετά το πρώτο βήμα. Άγχος, φόβος, απογοήτευση. Άλλοτε λογικό κι άλλοτε πάλι δίχως λόγο. Δεν μπορείς να ξεφύγεις απ’ το συναίσθημα μετά το πρώτο βήμα. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως είναι να το εκλογικεύσεις και να καταλαβαίνεις τη διαφορά. Να ξέρεις πότε είναι οκ που τόλμησες ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Ιδού λοιπόν 10 φορές που είναι απόλυτα OK που τόλμησες και έκανες το πρώτο βήμα.

Δεν ξέρεις αν θα τον ξαναδείς

Δεν έχει σημασία πού και πως γνωριστήκατε. Σημασία έχει πως μπορεί να πρόκειται να φύγεις ή να φύγει και η ευκαιρία σου είναι ΤΩΡΑ!! Ακόμα και να μην πάει όπως θέλεις θα ξεχαστεί ακριβώς 2 κρασιά μετά.

Γιατί έχεις δώσει λάθος εντύπωση

Και ενώ εσύ ενδιαφέρεσαι φουλ, το ξέρουν μόνο οι φουκαριάρες φίλες. Εκείνος στην καλύτερη μπορεί να πιστεύει πως τον βλέπεις όπως  το θυρωρό της πολυκατοικίας (αν είχατε) ή τον κούριερ που σας φέρνει τα δέματα στο γραφείο. Κοινώς είσαι αδιάφορη. Κι αφού οι εποχές που μας κυνηγούσαν αυτοί που αδιαφορούσαμε γι αυτούς δείχνει να έχει τελειώσει. Λίγα επιβεβαιωμένα κρούσματα μαζοχισμού έχουν καταγραφεί την τελευταία διετία, πρέπει να λάβεις δράση.

Δεν το έχεις κάνει ποτέ

Μικρή παύση για χειροκρότημα στη θαρραλέα αγωνίστρια στο στίβο του φλερτ! Καλώς ήρθες στο κλάμπ της διεκδίκησης. Πιες ένα σφηνάκι και τεκίλα και καν ‘το δίχως να το σκεφτείς και πολύ. Στην τελική για να σκέφτεσαι να κάνεις την πρώτη κίνηση (εφοσον δεν είναι στο στυλ σου) μάλλον θέλεις κάτι πολύ. Και δεν ξέρω αν υπάρχει χειρότερο απ το να σωπαίνεις και να μη διεκδικείς αυτό που θες.
Διάβασε τη συνέχει στο couplegoals.gr
featured photo: Τwenty20.com/dashapats