Γεννήθηκα την δεκαετία των ‘90s και είμαι περήφανη γι’αυτό για δύο λόγους. Αρχικά για τα αγαπημένα μουσικά κομμάτια με το οποία διασκεδάζουμε μέχρι σήμερα και δεύτερον για τα αγαπημένα στιλιστικά κομμάτια που συνεχίζουν να επηρεάζουν τη βιομηχανία της μόδας τρεις δεκαετίες μετά, αφήνοντας το στίγμα τους στις σύγχρονες πασαρέλες.

Ρίξε μια ματιά στα trends των ‘90s και το πώς φορέθηκαν σήμερα στις μεγαλουπόλεις!

#Denim Jacket

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη δεκαετία των 90s όσο αφορά τη μόδα τότε η κατάλληλη έκφραση θα ήταν το «all denim everything». Οι ντουλάπες των γυναικών αποτελούνταν από πληθώρα τζιν υφάσματος με αγαπημένο κομμάτι το denim jacket. Σήμερα, τα jackets έχουν εκσυγχρονιστεί, αφού τα βρίσκεις με τυπωμένα logos και πολύχρωμα patches.

1

#Mom jeans

Τα mom jeans δεν είναι άλλα από τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια και πήραν το όνομά τους από τις μαμάδες, αφού τη δεκαετία των 90s, επέλεγαν τζιν παντελόνια που φτάνουν μέχρι το στήθος.

2

#Fanny pack

Το fanny pack είναι η σύγχρονη εκδοχή της τσάντας- μπανάνα και την προτιμούμε χωρίς σκέψη.

3

#Plaid pattern

Το καρό ύφασμα αποτελούσε αγαπημένο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας αφού αποτυπωνόταν πάνω σε πουκάμισα, παλτό και φούστες. Φέτος, επιλέγουμε να κρατήσουμε το παλτό και το κλασσικό καρό πουκάμισο.

4

#Overalls

Είτε την πεις ολόσωμη φόρμα, είτε σαλοπέτα, ή overalls πάλι για το ίδιο ρούχο μιλάς! Οι ολόσωμες φόρμες συνεχίζουν δυναμικά και  φέτος να αποτελούν ένα από τα must-have fashion trends!

5