Τα leggings αναμφισβήτητα είναι ένα από τα καλύτερα και αναπαυτικότερα κομμάτια του φθινοπώρου είναι το legging, γνωστό και ως κολάν. Είναι ένα ένδυμα passpartout καθώς φοριέται στο γυμναστήριο, στη βόλτα αλλά και στη βραδινή έξοδο. Επειδή ένα μόνο κολάν δεν είναι αρκετό σχεδόν ποτέ, σου έχουμε 5 legging brands ώστε να εμπνευστείς για την ανανέωση της συλλογής σου.

Adidas

Όταν ακούς Adidas το μυαλό σου πηγαίνει κατευθείαν στα αθλητικά παπούτσια. Ωστόσο, η συλλογή των leggings απαιτεί και αυτή ένα δυνατό shout out. Μονόχρωμα, χρωματιστά και εμπριμέ έρχονται σε όλες τις τιμές και στιλ να σε συντροφεύσουν στη γυμναστική, το τρέξιμο, και τη βόλτα. Προσφέρουν στήριξη και πολλά διαθέτουν laser-cut διατηρήσεις και mesh τμήματα εξασφαλίζοντας δροσερή αίσθηση και άνεση πάντα και παντού.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη adidas Women (@adidaswomen) στις

Alo Yoga

Celebrities όπως η Kendall Jenner, Gigi Hadid, και Hailey Bieber έχουν ένα κοινό. Στις athleisure εμφανίσεις τους φορούν Alo Yoga. Το brand ξεκίνησε το 2007 στο Los Angeles με σκοπό να φέρει τη yoga και τη φιλοσοφία της στην καθημερινότητά μας. Τα κολάν φτιαγμένα από υφάσματα που σέβονται απόλυτα την υγεία του δέρματος προσφέρουν μοναδική αίσθηση και αισθητική. Στην Ελλάδα θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Ma Cherie stores.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alo Yoga (@aloyoga) στις

Nike

Μια από τις κλασικότερες μάρκες για αθλητικά ρούχα, η Nike έχει μια ευρεία γκάμα κολάν που προτιμούν τόσο οι επαγγελματίες αθλητές όσο και εκείνοι που επιλέγουν τη γυμναστική ως χόμπι. Βγαίνουν σε διάφορα χρώματα, στυλ και τιμές προσφέροντας φυσική αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Μερικά κολάν πλέον είναι φιλικά στο περιβάλλον καθώς φτιάχνονται από τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένο πολυέστερ.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nike Women (@nikewomen) στις

Lululemon

Τα κολάν της Lululemon είναι γνωστά για την άψογη εφαρμογή τους. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι η οικονομικότερη επιλογή, προσφέρουν τρομερή άνεση, στήριξη και στιλ για όσους ψάχνουν επιπλέον υποστήριξη στις απαιτητικές ασκήσεις γυμναστικής. Ειδικά αν είσαι τρομερός fan της έντονης γυμναστικής τα ψηλόμεσα κομμάτια θα σου δώσουν το extra boost που ψάχνεις.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lululemon (@lululemon) στις

Under Armour

Ανταγωνίζοντας τα γνωστά brands Adidas, Nike, η Under Armour διαθέτει κολάν για όλες τις ανάγκες και επιθυμίες σε διάφορα χρώματα, μήκη και τιμές. Η καινοτόμα τεχνολογία τους προσφέρουν διαρκή απορρόφηση, άνεση, και κινητικότητα για την άσκηση και τη βόλτα σου.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Under Armour (@underarmour) στις

featured photo: Pexels.com@elly-fairytale