Όσο τέλειος και καλά μελετημένος να είναι ο χώρος σου, που στο ευχόμαστε, βάζουμε στοίχημα ότι υπάρχει τουλάχιστον μια άβολη γωνία που είναι κενή στο σπίτι σου. Είτε είναι ο χώρος δίπλα στην μπροστινή πόρτα, μια γωνιά στο σαλόνι σου δίπλα στον καναπέ, πολλοί από εμάς γνωρίζουμε τον αγώνα να γεμίσουμε αυτήν την ενοχλητική μικρή περιοχή. Για δημιουργικές αλλά και εύκολες στην υλοποίηση ιδέες για να γεμίσεις τις δύσκολες γωνίες του σπιτιού σου, μπορείς να πάρεις ιδέες από τους παρακάτω σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και bloggers.

Από φυτά έως πίνακες, αυτές είναι οι πιο ωραίες ιδέες που έχουμε συναντήσει.

Gallery Wall

Μετέτρεψε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες που τόσο σε εμπνέουν σε ένα δημιουργικό gallery wall για την διακόσμηση σου, όπως η blogger Carrie Waller. Ένα vintage κομμό που μετατράπηκε σε bar και μια άνετη πολυθρόνα για να χαλαρώνεις διαβάζοντας το βιβλίο σου.

Side Table

Ένα art deco ή ένα τραπέζι με φυτά, κεριά ή αναμνηστικά μπορεί να είναι ένας δημιουργικός και προσωπικός τρόπος για να γεμίσεiς μια γωνιά που είναι πολύ μικρή για όλα τα άλλα.

Μυστικός κήπος

Εάν ο χώρος σου έχει αρκετό φως, βάλε ψηλά φυτά και καλάθια για να  γεμίσεις τη γωνία. Αυτό που κάποτε ήταν μια πρακτική γωνιά είναι τώρα η δική σου όαση ζούγκλας.
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BOHEMIAN DECOR (@bohemiandecor)

Πολυθρόνα

Ιδανικό για αυτήν την άνετη statement πολυθρόνα που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Δημιούργησε τη δική σου μικρή γωνιά ανάγνωσης με μια μεγάλη καρέκλα ανάγνωσης, ένα cosy μαξιλάρι και ένα επιδαπέδιο φωτιστικό.
featured photo: unsplash.com/@collovhome