Η παρουσίαση των βραβευμένων προϊόντων ομορφιάς των Prix de Beauté 2021, ολοκληρώνεται αποκαλύπτοντας τους νικητές της κατηγορίας Αυτόνομη Διακίνηση.

Χρυσό βραβείο 3D Hydra Lip Gloss, Kiko Milano

Best seller lip gloss της Νο1 µάρκας καλλυντικών προϊόντων στην Ιταλία που χαρίζει λαµπερά και πλούσια χείλη. Σύνθεση δερµατολογικά ελεγµένη και µη φαγεσωρογόνα, εµπλουτισµένη µε εκχύλισµα ανθού biden. Ξεχωριστά προνόµια, η εξαιρετική διάρκεια και η απαλή, µη κολλώδης υφή του. Προσφέρει οµοιόµορφο και ακτινοβόλο αποτέλεσµα και αφήνει υπέροχη αίσθηση στα χείλη. To µαλακό απλικατέρ του έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί το χρώµα και να περιγράφει µε ακρίβεια τα χείλη. Διατίθεται σε τριάντα αποχρώσεις και ποικίλες υφές για διάφανο, έντονο, λαµπερό και σατινέ αποτέλεσµα.

Αργυρό βραβείο Σειρά Brilliant Rose, La vie en Rose

Tο Serum Brilliant Rose συµβάλλει στη µείωση της εµφάνισης των ρυτίδων και προσφέρει σφριγηλή και λαµπερή επιδερµίδα. Σύνθεση εµπλουτισµένη µε τη δύναµη του µανιταριού της αθανασίας, του υαλουρονικού οξέος χαµηλού µοριακού βάρους και ενός µοναδικού συστατικού σύσφιγξης. Η περιποίηση ολοκληρώνεται µε την Brilliant Rose cream, µε φύλλα χρυσού που µειώνει την εµφάνιση των ρυτίδων και των σκούρων κηλίδων. Βασικό συστατικό της σύνθεσης, το bakuchiol, ένα φυτικής προέλευσης υποκατάστατο της ρετινόλης που είναι από τα πιο καινοτόµα δραστικά συστατικά της σύγχρονης κοσµετολογίας. Τα φύλλα χρυσού ενισχύουν την αντιοξειδωτική και αντιρυτιδική δράση της κρέµας.

Χάλκινο Βραβείο DD Cream, Avgerinos Cosmetics

Κρέµα προσώπου µε χρώµα και SPF 20 για φροντίδα και οµοιόµορφη κάλυψη. Vegan σύνθεση χωρίς parabens και γλουτένη, εµπλουτισµένη µε βιταµίνη Ε, Β3, αντιγηραντικό τριπεπτίδιο-38, φυτική γλυκερίνη, λάδι ελιάς. Συνδυάζει πολλαπλές δράσεις και οφέλη σε ένα προϊόν: ενυδάτωση, σύσφιγξη, πρόληψη λεπτών γραµµών, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και το µπλε φως, shine control στο ακνεϊκό δέρµα. Χρησιµοποιείται και ως foundation µε µεσαία κάλυψη για οµοιόµορφο τόνο. Αποτέλεσµα: Αψεγάδιαστη όψη και βαθιά περιποίηση. Καινοτοµία, η τεχνολογία Geltrap που βοηθάει την κρέµα να απλώνεται εύκολα χωρίς λιπαρότητα αφήνοντας βελούδινη αίσθηση απαλότητας. Σε τρεις αποχρώσεις light, medium, tan.

Ανακαλύψτε τα βραβευμένα προϊόντα ομορφιάς και τους Νικητές των Prix de Beauté 2021, κάνοντας click εδώ.